Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Rachel Hazes vervult 'laatste wens André Hazes sr.' en opent brasserie

De ene keer is het een boek, de andere keer een documentaire of een pittige rechtszaak. Er komt eigenlijk altijd wel nieuws aanwaaien uit de hoek van de Hazes-familie. Dit keer is het de aankondiging van heuse Hazes-kroeg.

Rachel Hazes

Het Spaanse Torremolinos is binnenkort weer een horecagelegenheid rijker. Rachel Hazes zal hier namelijk een brasserie openen, allemaal ter ere van André Hazes sr. Het was dan ook zijn idee, beweert Rachel. Sinds de volkszanger is overleden, loopt zijn vrouw al met deze plannen rond. Nu lijkt het dan toch echt werkelijkheid te worden.

Laatste wensen

Het is de bedoeling dat de horecagelegenheid op 10 februari 2024 haar deuren opent. Het café heet nu nog Brasserie Casa Beense. De naam zal vanaf de opening Brasserie Casa Hazes worden.

Rachel laat op Instagram weten dat dit een van de laatste wensen was van haar man. Door een slechter wordend gehoor kon hij niet meer alles geven voor zijn fans tijdens concerten: “André had mede daardoor nog een paar wensen. Eén daarvan was ooit een eigen Hazes café te hebben, daar waar hij ooit zelf begonnen is.” André begon namelijk in Torremolinos als zingende barkeeper.

Muziek

Het wordt volgens Rachel een café waar je lekker kunt eten en drinken. Ook is het mogelijk om hier even met iemand een praatje te maken. Natuurlijk zal de muziek van haar man te horen zijn uit de luidsprekers van de brasserie.

De zaak wordt gerund door Casper Groosman en zijn vrouw Melanie Beense. Rachel vertelt in het Instagram-bericht dat het café van het echtpaar de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een begrip aan de Spaanse Costa.

Rachel wil nu samen met Melanie en Peter net zo’n succes ervan maken als het al was: “Brasserie Casa Hazes zal dit op dezelfde muzikale wijze blijven voortzetten”, besluit Rachel.

Entertainment
  • Instagram, De Telegraaf
  • NL Beeld / Patrick van Emst