Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Contact Monique met andere man maakte Dreetje Hazes stikjaloers

Meet Hazes met twee maten? Zeker. Maar dat geeft hij ook toe.

Hazes

Het contact tussen Monique Westenberg en Hazes junior kent pieken en dalen. De twee hebben een zoontje (Dré junior), maar zijn de afgelopen jaren niet altijd een stel geweest. Zo nu en dan snoepte de zanger buiten de deur en de meeste relaties zijn daar niet tegen bestand.

Hazes papte op een gegeven moment aan met dames als Bridget Maasland en Sarah van Soelen, maar kwam uiteindelijk gewoon weer terug bij Monique Westenberg. De twee zijn op dit moment weer 'exclusief', aldus het stel zelf.

Andere vent

In zijn documentaire zegt Hazes het volgende over zijn eigen vreemdgaan: "Ik had het wel begrepen als zij had gezegd: Tot hier en niet verder, dit was het." Andersom had hij het namelijk niet getrokken. Hazes: "Ik ben heel jaloers, van aard zeg maar."

Nou, maak daar maar stikjaloers van. Zelfs toen Monique en hij uit elkaar waren, wilde Dreetje niet dat zijn ex contact had met andere mannen. Ze moest eigenlijk single blijven van hem.

"Er is een tijd geweest dat we uit elkaar waren en dat Monique app-contact had met iemand", vertelt de zanger. "Daar mocht ik natuurlijk eigenlijk niks van vinden, maar het moment dat ik dat wist zakte echt de grond onder mijn voeten vandaan. Dus als het andersom was geweest… Nee, ik had dat niet kunnen verkroppen."

Entertainment
  • D&D
  • NL Beeld / Patrick van Emst