Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Sarah van Soelen: ‘Ik nam op mijn 17de mijn eerste lijntje coke'

Er gaan al langer geruchten over een mogelijke cokeverslaving bij André Hazes, maar hoe zit het eigenlijk met zijn beter helft Sarah van Soelen? In de nieuwe Beau Monde klapt de meest besproken vrouw van 2021 uit de school over niet alleen haar eigen drank- en drugsgebruik, maar ook dat van André. 

Sarah van Soelen: ‘Ik nam op mijn 17de mijn eerste lijntje coke'

In de nieuwste editie van Beau Monde is Sarah van Soelen heel open over haar drugsgebruik. “Op mijn dertiende begon ik met feesten. Ik hield van muziek en dansen en daar hoorde een drankje bij. En later drugs”, vertelt ze. “Op mijn zeventiende nam ik mijn eerste lijntje coke. Dat stappen, mét alles wat ik erbij vond horen, was een verdoving van iets. Maar dat zie je later pas in. Als tiener denk je: ik ben jong, wild en onbezorgd en wil gezellig met mijn vriendinnen uit.”

Sarah merkte zelf dat de situatie langzaam uit de klauwen begon te lopen. “Toen ik eraan begon, wist ik eigenlijk al dat het mis was. Het is een slow-killer en je gaat eraan kapot. In de periode dat ik vijf dagen per week gebruikte, heeft een van mijn beste vrienden aan de bel getrokken.” Kort daarna zocht ze in Spanje een life-coach op om alles weer even op een rijtje te krijgen.

André

Wie wel van een drankje houdt, is André Hazes, maar dat is volgens Sarah van geen enkele invloed op haar verslaving. “Ik maak van mijn probleem niet iemand anders’ probleem. Als André een drankje drinkt, dan vind ik dat helemaal niet vervelend.”

Cocaïne

Er gaan overigens wel geruchten dat zowel Sarah als André aan de cocaïne zouden zitten. Volgens roddelkoningin Yvonne Coldewijer gaat het de verkeerde kant op met het stel. “André heeft nog een ander probleem en dat is hetzelfde probleem als zijn nieuwe vriendin heeft: een cocaïneverslaving. Dat die twee een relatie zijn aangegaan: één grote catastrofe. Ik heb de afgelopen tijd ontzettend veel berichten ontvangen over hun gebruik. Het is echt heel ernstig. Ik heb het over dagelijks gebruik, wat ik heb gehoord. Haar ouders zijn erachter gekomen en die zijn ontzettend kwaad en gekwetst. Vader heeft hen uit huis getrapt en heeft ze beiden naar een afkickkliniek gestuurd. Sarah naar Javea en André naar Malaga.”

Zelf ontkent Sarah de geruchten. “Dré en ik zijn niet uit huis gekickt. (…) Ook zijn we niet met coke betrapt door mijn ouders, ben ik niet gedwongen opgenomen en heb ik geen terugval gehad. Als het wel zo was, dan was ik daar eerlijk over geweest. Een terugval kan nou eenmaal gebeuren. Hoe deze geruchten zijn ontstaan, is voor mij een groot raadsel.”

Entertainment
  • BrunoPress