doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Sarah van Soelen: ‘Ik heb André niet afgepakt van Monique’

De meest besproken vrouw van 2021 gaf nooit een interview, tot nu. In gesprek met Beau Monde vertelt Sarah van Soelen eindelijk hoe het nou precies zit en zat tussen haar en André Hazes.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-61f1ccaf4654e img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61f1ccaf4654e img{#fig-61f1ccaf4654e img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-61f1ccaf4654e img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61f1ccaf4654e img{#fig-61f1ccaf4654e img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-61f1ccaf4654e img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61f1ccaf4654e img{#fig-61f1ccaf4654e img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-61f1ccaf4654e img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61f1ccaf4654e img{#fig-61f1ccaf4654e img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Sarah van Soelen: ‘Ik heb André niet afgepakt van Monique’

Het is al een tijd geleden dat Nederland iets heeft gehoord over Sarah van Soelen en André Hazes, maar daar komt nu verandering in. Sarah vertelt in Beau Monde precies hoe het zit tussen haar en André Hazes. “We hebben samen besloten, in een face to face gesprek, een pauze in te lassen. Hoe lang die gaat duren, weten we niet.”

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Hoe ziet die pauze er precies uit? De twee tortelduifjes leven in ieder geval gescheiden van elkaar. “Dré woont nu bij zijn moeder. Hij heeft veel aan zijn hoofd en heeft het zwaar, hij kreeg de afgelopen jaren veel voor zijn kiezen. Hij heeft het nodige te verwerken en daarbij is rust belangrijk. Ik begrijp hem en ik steun hem. Er is geen ruzie, er is geen ander in het spel.”

Monique

De woorden ‘een ander in het spel’ zetten ons wel aan het denken. Is dat niet hoe de relatie van André en Sarah begon? Was Sarah zelf niet ‘de ander’ die een einde maakte aan de relatie van Monique en André? Zelf claimt ze in ieder geval van niet. “Nee. Ik heb Dré twee jaar geleden, toen hij vrijgezel was, leren kennen. We hadden een gezellige avond waarop we aan één stuk door kletsten en er ontstond een vriendschappelijke band. Kort daarna kreeg hij een relatie met Bridget en al snel ging hij terug naar Monique. Ons contact is destijds een beetje doodgebloed. Pas toen het uit was met Monique, zocht Dré contact met mijn vader. Hij (Sarahs stiefvader, red.) is een bekend figuur in Rotterdam en veel mensen zien hem als een vaderfiguur. André vroeg of hij hem aan een huis kon helpen. Dat lukte niet. Omdat wij thuis genoeg ruimte hebben, is Dré bij ons komen wonen. En ja, van het een kwam het ander."

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_middle_article');

Na de pauze

Hoe het in de toekomst verder moet tussen het showbizzkoppel? Dat weet Sarah op dit moment nog niet zeker. “Eerst maar afwachten wat het nieuwe jaar voor ons in petto heeft. Ik hoop in elk geval dat het volgend jaar rustiger wordt, dat de media stoppen met die gekke verhalen en we de rust en ruimte krijgen het afgelopen jaar te verwerken. Wij zijn ook maar mensen. In de verre toekomst droom ik van een mooie bruidsjurk en een huwelijk - met wie, dat zal de tijd leren.”

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws