Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Saskia's secrets: Seks onder de kerstballen

Ui de editie van 21 december 2022: Elke week vertelt escort Saskia van bureau Deepest Secrets over haar belevenissen. Dit keer: kerstseks. “We begonnen op de bank, waar de geilheid steeds groter en de standjes steeds wilder werden. Op een gegeven moment kwam die hele kerstboom naar beneden.”

Saskia's secrets

Het was oudejaarsdag en de planning belde: of ik nog even tijd had om een uurtje langs een klant te gaan. Bij zo’n lastminuteboeking betaalt de klant altijd meer en voor een dubbel tarief wilde ik wel wat later aan de oliebollen beginnen. Ik werd naar het opgegeven adres gebracht en het was me toch een dure villa! Meneer had duidelijk genoeg cashflow om dat dubbele tarief zonder met zijn ogen te knipperen te betalen. Al snel werd duidelijk waarom ik halsoverkop zijn kant op moest komen: de vrouw des huizes was inkopen aan het doen voor oud en nieuw en meneer wilde de laatste wip van het jaar intussen even met mij maken.

Helemaal prima natuurlijk. Wij naar boven, lekker neuken in zijn ruime slaapkamer op zijn satijnen lakentjes.

Een klein uurtje later zat ik weer in de auto terug. Net onderweg zag ik een vrouw alleen in een dikke auto aankomen. Dat was vast zijn vrouw. Op het nippertje dus. Het verbaast mij altijd dat mannen dit soort risico’s durven nemen, maar ik denk dat ze soms zo geil zijn dat ze niet meer goed kunnen nadenken. Althans niet met hun hoofd. Ik hoop ook wel dat meneer de lakens even verschoond heeft, voor hij er ’s avonds weer met zijn vrouw tussen is gaan liggen. Ik kan namelijk niet garanderen dat er niet nergens een lange blonde haar van mij is achtergebleven en de vrouw in de auto had kort bruin haar… Dan heeft hij toch heel wat uit te leggen, hoewel hij dat misschien ook heeft als hij het bed zomaar verschoont.

Op derde kerstdag ben ik ook een keer bij een getrouwde man ontboden. Waar zijn vrouw naartoe was, weet ik niet meer. Maar ik weet nog wel dat hij het in de woonkamer wilde doen en niet in hun gezamenlijke bed. Na een paar drankjes begonnen we dus op de bank, waar de geilheid steeds groter en de standjes steeds wilder werden. We hadden allebei niks in de gaten, maar op een gegeven moment kwam die hele kerstboom naar beneden. Overal naalden en een enorme teringzooi natuurlijk. Nu ben ik niet van de afdeling schoonmaak, maar ik heb die klant toch maar even geholpen. Gebroken ballen bij elkaar vegen en heel veel naalden weghalen. Toen de sporen min of meer uitgewist waren, zijn de klant en ik nog even lekker doorgegaan. Niet meer op de bank deze keer, maar veilig op de keukentafel.

Ik heb met kerst ook altijd een andere vaste klant waar ik in mijn kerststring heenga. ‘Perfect gift’ staat erop en er zit een heel grappig belletje aan bij mijn billen. Deze klant vindt het fijn om met kerst samen te koken. Dan gaan we dus heel uitgebreid de keuken in, daarna samen aan tafel voor het kerstdiner en als toetje mag hij even met het belletje spelen en met de rest. Heel gezellig hebben we het altijd, bij het weggaan krijg ik van hem vaak een cadeau. Vorig jaar kreeg ik een heerlijk doosje chocola en hij heeft al gezegd dat hij me dit jaar gaat verwennen met een kerststol. Hij is bakker geweest en heeft laatst ook al een vruchtenstol voor me gemaakt, die heerlijk was.

Het verbaast mij dat mannen zulke risico’s durven nemen, maar ik denk dat ze soms zo geil zijn dat ze niet meer goed kunnen nadenken

Ik krijg wel vaker cadeautjes, niet alleen met de feestdagen. De rest van de meiden ook. Ik krijg weleens speciale thee, of chocolaatjes, tijdschriften, bloemen. Ik kreeg een keer een doos bonbons met een lieve tekst om me te bedanken voor mijn goede service. Geld krijgen we ook vaak. Fooien van 100 euro komen geregeld voor. Er zijn ook wel meiden die kleding, schoenen en tassen krijgen, maar dat is mij nog nooit gebeurd. Ik heb daar ook een te dure smaak voor, denk ik. Er zijn wel geregeld klanten die om mijn maten vragen en zeggen dat ze lingerie voor me gaan kopen, maar dat is nooit echt zo. Ik denk dat ze het in the heat of the moment een geil idee vinden, maar het toch lastig vinden als het puntje bij het paaltje komt.

Het hoeft voor mij ook niet zo nodig. Ik koop mijn eigen lingerie wel. Ik vind het veel leuker om iets persoonlijks te krijgen, iets wat iemand gemaakt heeft. En dan bedoel ik geen kleurplaat. Ik heb een groenteboer als klant waar ik altijd kratten vol groenten en fruit van meekrijg. Niet alleen voor mij, maar ook voor de andere meiden en de chauffeurs. Er is een poelier bij wie ik mag uitzoeken en een visser van wie ik altijd vis meekrijg. En nu dus die bakker met een kerststol. Hartstikke lief en leuk. Elke keer dat ik ervan eet, geniet ik ervan. Dankjewel lieve klanten en tot volgend jaar!

VOLGENDE KEER: EEN BIJNAAM VOOR ELKE KLANT

Lifestyle
  • Hans Toonen en Hans Wientjes