Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

John van den Heuvel denkt dat déze BN'er aan de snuif zit 

De misdaadverslaggever liet zich op televisie uit over een BN'er en verdenkt haar ervan dat ze wel eens met haar neusje in de witte poeder zit.  

John van den Heuvel

In de RTL Boulevard-aflevering van donderdagavond wordt gesproken over de nieuwe muziek van Maan de Steenwinkel. Het was al een poosje stil rondom de zangeres, maar donderdag kwam ze met nieuwe muziek.

"Kleine insight: geschreven over de haat/liefde verhouding met de spotlight en wat ik kan voelen wanneer ik de deur uitloop, m'n voelsprieten aangaan. De bullshit de bullshit laten en focus op wat er toe doet. Soms moeilijk en soms lukt het. Van me afschrijven helpt. Bij deze! Zin in deze nieuwe era", schrijft de zangeres erover op Instagram. De zangeres heeft een nieuw uiterlijk en blijkbaar ook een nieuwe manier van muziek maken gevonden en noemt dit 'de eerste van dit volgende hoofdstuk'.

Commentaar

De kersverse single 'Paranoia' van Maan is anders dan we van haar gewend zijn, wat donderdag dan ook even besproken wordt aan de desk van Boulevard. Daar staat muziekdeskundige Shay Kreuger. Zij vraagt zich af waar de nieuwe muziek van de nieuwe Maan afgespeeld kan gaan worden: "In de club? Ga je er dan helemaal los op? Ik heb geen idee. Thuis of in de auto? Ik niet per se."

Ook misdaadverslaggever John van den Heuvel is aanwezig in de studio van RTL Boulevard. Hij vraagt zich vooral af waar de naam van het liedje 'Paranoia' vandaan komt. Volgens Kreuger is deze titel gebaseerd op de lastige periode waar de zangeres doorheen is gegaan of wellicht nog altijd doorheen gaat. Entertainmentdeskundige Aran Bade denkt dat het gaat over het achtervolgd worden door de pers en dat ze nooit rust krijgt.

Waar er al eerder geruchten op de zogeheten 'juicekanalen' rondgingen dat de zangeres wel van verdovende middelen houdt, haakt Van den Heuvel hier dan ook eventjes op in. "Van heel veel coke word je ook paranoia", laat de misdaadverslaggever weten. De reactie aan de Boulevard-desk zijn enigszins ongemakkelijk. "Ja, het zou zomaar kunnen!" lacht Aran Bade.

Entertainment
  • NL Beeld / Arjo Frank