Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

André Hazes jr. probeert carrière uit slop te trekken met 18+ speeltjes: 'Avond vol hoogtepunten'

De kaartverkoop van het concert van André Hazes jr. loopt dramatisch. Daarom is hij een bijzondere sponsordeal aangegaan.

Andre Hazes jr.

De carrière van Hazes jr. lijkt als een nachtkaars uit te gaan. Het lukt hem niet eens om Ahoy vol te krijgen voor zijn concert. Daarom doet hij nu een beroep op de speeltjes voor volwassenen.

EasyToys

Wanneer je je kaarten niet kan verkopen, draai je automatisch ook minder omzet. Daarom is de zanger een lucratieve sponsordeal aangegaan met de erotische webshop EasyToys. Tegenover Shownieuws vertelt André dat hij het een supertoffe samenwerking vindt.

André denkt dat hij en het bedrijf goed bij elkaar passen. Hij laat weten dat hij niet vies is van taboes doorbreken. Daarom is het ook een bedrijf waar hij naar eigen zeggen gek op is: “Het is geen leugen waar ik in zit”, vertelt Hazes.

Bij het concert zal EasyToys ook een belangrijke rol gaan spelen. De zanger hoopt met een gratis goodybag waarin de speeltjes zitten meer mensen naar Ahoy te krijgen voor zijn concert. Al zal er geen platte sfeer ontstaan volgens André: “We gaan mensen blij maken. Het belooft een avond vol hoogtepunten te worden.” Na deze dubbelzinnige uitspraak vertelt de zanger dat hij hoopt dat al zijn fans (die er nog over zijn) naar Ahoy zullen komen.

Cockring

Bij een sponsordeal hoort natuurlijk ook een goede spot met de producten. Zo laat hij in de reportage een aantal speeltjes zien waaronder een cockring. Ook op Instagram laat hij een reclamefilmpje zien waarin hij als een kind in de snoepwinkel door het magazijn van de seksspeeltjesgigant loopt.

Anno 2023 lijkt het taboe wel een beetje van seks af. Toch voelt het voor Hazes nog wel als het opzoeken van de grens. Hij vindt het dan ook een beetje rebels. Dat vindt hij naar eigen zeggen ook wel bij hem passen. Ook zien we hem lekker klef knuffelen met de mascotte van de online seksspeeltjeswinkel.

Hazes maakt tegenwoordig andere muziek dan vroeger. Dat lijkt commercieel niet de beste keuze te zijn geweest voor de kaartverkoop van zijn concert in Ahoy. Producent MediaLane liet aan het AD weten tevreden te zijn over de kaartverkoop van de eerste ring, al krijgt de zanger die niet eens vol.

Entertainment
  • Shownieuws, AD
  • NL Beeld / Patrick van Emst