Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: dit Nederlandse model (25) zou iets hebben met Real Madrid-ster Jude Bellingham (20)

De Britse voetballer heeft een prima smaak, als je het ons vraagt. 

Jude Bellingham

Jude Bellingham is nog maar 20 jaar, maar hij is volgens vele voetbalkenners een van de sterren van de toekomst. Sterker, de Brit is nu al een van de beste aanvallende middenvelders op de Europese velden.

Bellinghams voetbalcarrière begon in zijn thuisland Engeland bij Birmingham City. Daar doorliep hij de jeugdopleiding, om in 2019 voor het eerst in actie te komen voor het eerste elftal. Met 16 jaar en 38 dagen oud was hij op dat moment de jongste debutant in de clubgeschiedenis. Maar dat weerhield hem er niet van om in korte tijd - lees: 2 maanden - uit te groeien tot basisspeler.

Dortmund en Madrid

In 2020 tikte Borussia Dortmund 20 miljoen euro af voor het Britse supertalent. Dat maakte Bellingham de duurste 17-jarige ooit. Het jaar daarop was Jude ook bij de Duitse club basisspeler en maakte hij dermate veel indruk dat Real Madrid interesse toonde. En wat doe je als Real aanklopt? Juist, tekenen. Althans, dat is wat Bellingham gedacht moet hebben, want in juni 2023 zette hij een krabbel onder het contract van de Koninklijke.

En daar zullen de Madrilenen geen spijt van hebben. Bellingham maakte tot dusver 17 doelpunten en 4 assits in zijn 25 wedstrijden voor Real Madrid. Dit deed hij voornamelijk vanaf de nummer 10-positie. Een behoorlijk puike prestatie, helemaal voor een jonge speler.

Nederlandse vriendin?

Of de 20-jarige Brit naast het voetbal nog tijd overhoudt voor andere zaken? Absoluut, als we de geruchten mogen geloven. Want meneer Bellingham is op dit moment naar verluidt aan het daten met de Nederlandse Laura Celia Valk.

Valk is 25 jaar oud en zou met Bellingham in contact zijn gekomen via Raya, de datingapp waarmee veel rijke en bekende mensen zich vermaken. "De twee werden eind maart voor en na het duel tegen Athletic de Bilbao in elkaars gezelschap gespot rond Bernabéu", schrijft het Belgische HLN. En de twee zouden elkaar wel vaker opzoeken, als we de berichten mogen geloven.

De Nederlandse schoonheid is model en mag zich sinds een aantal jaar ook FHM500-resident noemen. Het mannenblad deed meerdere shoots en interviews met haar en schrijft dat Valk naast model ook ondernemer is. Zo zou ze de eigenaar zijn van social mediabureau Bobby Rose Agency.

Entertainment
  • de Telegraaf, HLN
  • NL Beeld / Proshots