Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Lil Kleine moet terug de cel in

De rapper zit weer achter de tralies.

Lil Kleine moet terug de cel in

Vandaag vond achter gesloten deuren het hoger beroep van het Openbaar Ministerie tegen Jorik Scholten (echte naam van Lil Kleine) plaats. De rapper werd twee weken geleden vastgezet op verdenking van het mishandelen van zijn vriendin Jaimie Vaes. Drie dagen later, op 16 februari, besloot de rechter-commissaris het voorarrest te schorsen. Het OM was het daar niet mee eens en ging in beroep. De raadkamer van de rechtbank Amsterdam besloot vandaag dat Lil Kleine alsnog de cel in moet.

Vakantie

Scholten vertrok kort na zijn voorlopige vrijlating naar Spanje om vakantie te vieren en de media-aandacht te ontwijken. Het gerucht gaat dat hij daar samen met oud Love Island-deelnemer Kelly van der Minne verbleef, nadat er foto’s van het tweetal op een terras verschenen.

Gedurende het verblijf van Lil Kleine in Spanje werden er verschillende zakendeals met de rapper verbroken. Zijn platencontract met Sony werd beëindigd en ook een promotionele samenwerking met Feestcafé ‘t Lammetje werd opgeschort.

Terugkeer

Inmiddels is de rapper weer in Nederland. Gisteren maakte Yvonne Coldeweijer op haar Instagram bekend dat Scholten met een vlucht van Transavia zou terugkeren. Op Schiphol werd hij bij de VIP-uitgang gespot door een fotograaf die een plaatje wist te schieten van de rapper. Lil Kleine, die door vrienden werd opgepikt, reed daarna met hoge snelheid weg om verdere paparazzi af te schudden.

Entertainment
  • BrunoPress