Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

ZIEN: de prachtige exen van Verstappen-concurrent Lando Norris

Voor zover bekend is McLaren-man Lando Norris (24) op dit moment vrijgezel, maar dat hij een voorliefde heeft voor heerlijke vrouwen is duidelijk.

Norris

Lando Norris maakt op dit moment furore in de koningsklasse van de Formule 1. Aan het begin van het seizoen leek alles kat in 't bakkie voor Max, maar inmiddels hijgt de Brits-Belgische coureur hem in zijn nek. Norris staat met de winst van afgelopen weekend op slechts 52 punten afstand van de Nederlander, die nog altijd aan kop staat met 331 punten.

Wie-o-wie pakt de wereldtitel dit seizoen? Harkt Max z'n vierde wereldkampioenschap op rij binnen? Of laat hij zich de kaas van het brood eten door Norris? Met slechts 6 GP's en drie sprintraces te gaan, is het smullen geblazen voor de neutrale kijker.

Norris

Norris reed zijn eerste races, net als Verstappen, op het kartcircuit. Ze kennen elkaar ook uit die tijd, al is Verstappen twee jaar ouder en reden ze nooit in dezelfde competitie.

Voor Lando begon zijn autosportavontuur eigenlijk pas écht in 2014, toen hij debuteerde tijdens het Ginetta Junior Championship. Hij werd direct derde in het kampioenschap en werd gebombardeerd tot 'beste rookie' van de competitie. In de jaren erna vocht hij zich via de Formule 4 en Formule 2 omhoog tot Formule 1-coureur. In 2019 maakte hij zijn debuut voor McLaren.

Afgelopen maanden groeide hij bij dat team uit tot geduchte concurrent van Verstappen. Dit gebeurde nadat McLaren een paar heerlijke updates doorvoerde en Red Bull door een paar slechte updates de boel verklootte. Buiten de baan zijn de twee coureurs nog altijd goede vrienden, al staat die relatie wellicht iets meer onder druk door wat er tijdens de races gebeurt.

Vrouwen

Waar Verstappen al jaren aan de vrouw is - de Nederlander heeft iets met Kelly Piquet - cruiset Norris op dit moment als vrijgezel door het leven. Maar dat wil niet zeggen dat hij hij helemaal niks met vrouwen heeft. Integendeel.

Niet lang geleden werd Norris nog aan de bloedmooie Magarida Corceiro gelinkt, een Portugees model. De twee woonden samen het Monte-Carlo Masters Tennis Tournament bij en werden daarna vaker samen gespot. Of het een serieuze relatie was, daar zijn de meningen over verdeeld. Bovendien stelt een bron in een Engelse tabloid dat ze inmiddels niet meer bij elkaar zijn. "Lando is single en wil zich focussen op zijn sport", aldus de anonieme bron eerder dit jaar in The Sun. Enne, dat lijkt wel te werken...

Daarvoor zou Norris iets hebben gehad met het Oekraïense model Katerina Berezhna. Ook die relatie is nooit bevestigd. Berezhna zou voordat ze met Norris scharrelde ook iets gehad hebben met Pierre Gasly, een Formule 1-coureur die op dit moment voor Alpine rijdt.

Heeft Lando Norris dan nooit een serieuze relatie gehad? Zeker wel. De dame in kwestie: Luisinha ‘Luisa’ Oliveira, net als Magarida Corceiro een model van Portugese komaf. Norris en Oliveira hadden in 2021 en 2022 een relatie en de Portugese schone was in die tijd ook te zien in de Netflix-docuserie Drive to Survive. Later dat jaar zetten de twee een punt achter hun avontuur.

Voorlopig lijkt Norris zich te focussen op dit Formule 1-seizoen. En wellicht dat hij straks met een wereldtitel in zijn broekzak weer eens Tinder aanslingert.

Entertainment
  • The Sun, f1journaal.be
  • NL Beeld / Action Press