Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Real Housewife' Tamara Elbaz geeft update na mishandeling: 'Had een tracker onder mijn auto'

De 42-jarige Tamara Elbaz werd begin september op klaarlichtedag, voor haar eigen woning, mishandeld. Dit allemaal terwijl haar 4-jarige zoontje toekeek. 

Tamara Elbaz

Op Instagram beantwoordt Tamara Elbaz - ondernemer, model en één van de Real Housewives of Amsterdam - vragen van haar volgers. Verschillende mensen op het platform bevragen de reality-ster over de aanval die eerder deze maand plaatsvond en hoe het inmiddels met Elbaz gaat.

De 'Real Housewife' laat via haar Instagram story weten nog altijd niet te begrijpen waarom deze aanval plaats heeft gevonden. Wel weet Elbaz inmiddels dat zij al maandenlang werd achtervolgd.

"Ik had een tracker onder mijn auto, 'postbezorgers' aan de deur zonder pakket, etc."

Daarnaast vertelt de reality-ster dat het voor haar overduidelijk is dat de twee minderjarige jongens zijn ingehuurd. Dit doordat de daad gefilmd werd door de tweede 'man' die erbij was.

Ook gaat Tamara er niet vanuit dat het om een beroving ging: "De Birkin bag die ik meehad hebben ze gewoon laten liggen, dus daar ging het niet om."

Woning in Amsterdam

Een volger is benieuwd of Tamara en haar zoontje Alexander inmiddels alweer thuis kunnen wonen. Helaas voor de reality-ster is dit nog niet het geval. "Vanmiddag met de politie gesproken en zij adviseren dat ik voorlopig nog niet thuis woon", aldus Elbaz.

Ontzettend balen voor de reality-ster, aangezien ze het er voor de mishandeling naar eigen zeggen 'super erg' naar haar zin had. Tamara en haar zoontje woonden er dan ook nog maar vier maanden.

Op de vraag hoe het met haar 4-jarige kleuter gaat antwoordt de 'Real Housewife': "Met Alexander gaat het gelukkig altijd goed. Hij is altijd vrolijk, energiek, grappig, avontuurlijk. En dat is ook na de mishandeling niet veranderd."

Elbaz was er bang voor dat Alexander iets over zou houden aan de aanval. Ze besloot hem wijs te maken dat zijn moeder die dag boksles kreeg. "Dat leek hem een logisch verhaal, maar hij vraagt wel af en toe waarom ik niet terug bokste." Ook gaf hij haar de tip om andere trainers te zoeken die zijn moeder minder pijn zouden doen.

De reality-ster vertelt in haar Instagram story zich af en toe aardig somber te voelen. Ze zit wegens veiligheidsmaatregelen hele dagen thuis en heeft geen idee hoelang de situatie nog zo blijft. "Hopelijk komt de politie snel met nieuws, want die zitten er met twee teams bovenop. Ik heb er het volste vertrouwen in dat er snel meer duidelijkheid komt."

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Heukers Media