Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Van Patricia voor Mathijs

In Panorama’s VanVoor, de langstlopende rubriek van Nederland, draagt een bijzondere dame (misschien wel je buurvrouw!) een sexy foto van zichzelf op aan een bijzonder iemand in haar leven of met een andere mooie reden. Deze week: Patricia Perez (44) uit Maastricht.

Van

Patricia heeft haar eigen tattooshop en is vorige week geslaagd voor haar motorrijbewijs: “Het eerste wat ik nu doe is de motor van Mathijs uit de schuur halen!”

“Toen ik mijn motorrijbewijs wilde halen, dacht ik: laat ik eens een berichtje achterlaten in zo’n Facebook-groep waar veel motorrijders in zitten. Misschien dat zij mij wat tips konden geven en zo. Nou, voor ik het wist kreeg ik al meer dan vijfhonderd berichten van mannen, ook veel privéberichten. En die gingen niet alleen over motorrijden, als je begrijpt wat ik bedoel. De enige naar wie ik een berichtje terugstuurde was Mathijs. Hij was dan ook een van de weinigen die niet meteen raar deed en die ik eigenlijk ook meteen leuk vond, zonder dat ik op zoek was naar een nieuwe liefde. Maar zo gaat dat altijd: doe je je best om iemand te vinden, vind je ’m niet en plaats je zomaar een onschuldig berichtje, dan staat hij opeens voor de deur.”

‘Door Mathijs heb ik mijn glow weer teruggekregen’

“Eerst appten we een week met elkaar waarna hij mij uitnodigde voor een zogenaamde ride-out, zo’n tocht van 250 motorrijders. Hoewel wij elkaar daar voor het eerst ontmoetten, dacht iedereen dat we een koppel waren. Blijkbaar straalden we dat vanaf dat allereerste moment al uit. Nu moet ik ook toegeven dat ik door Mathijs weer mijn glow heb teruggekregen, dus dat valt blijkbaar op!”

Foto: toonen-wientjens.com
Haar & make-up: Jedidjah Kuijten

Ook iemand verrassen met een mooie foto? Meld je dan nu aan op vanvoor@panorama.nl!

Entertainment
  • toonen-wientjens.com