Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dreetje Hazes stopt sok in broek: 'Had geen piemel'

Hazes junior doet een opvallende onthulling. 

André Hazes

Onlangs stond Dré Hazes als gastartiest op het podium naast Tino Martin in de Ziggo Dome, tijdens Martin's Viva Las Vegas Show. Samen met Eduard Martinus Kattenberg, zoals Tino Martin eigenlijk heet, zong Hazes junior een Elvis-medley.

Volgens de mannen kon een Elvis-pak tijdens dit optreden niet missen. Je weet wel, zo'n strak wit pak met wijde pijpen en een laag decolleté. Pruikje op, gouden zonnebril erbij en helemaal klaar voor een fout feestje. Prachtig, maar blijkbaar past het niet iedereen even goed.

Beide heren waren niet helemaal gebouwd voor de strakke kleding van The King of Rock and Roll. Dat liet André weten tijdens een ander optreden. Dit werd gefilmd en bij Shownieuws in de uitzending nationaal nieuws gemaakt.

Hazes junior vertelde dat zijn collega-zanger geen achterwerk overhield in het pak. "Ik trok dat pak aan met Tino. Tino had écht geen kont, dat liep door." Wat een ramp.

Het strakke pak, dat André blijkbaar heel graag aan wilde tijdens het optreden, zorgde voor andere problemen bij hem dan bij Tino. Zijn snikkel was namelijk verdwenen in het Elvis-kostuum.

"Mensen verwachten heel veel, maar het blijkt dus dat ik helemaal niets heb. Wat moet ik doen?" vroeg Hazes aan zijn vriendin Monique Westenberg nadat hij het pak voor het eerst aan deed.

De twee kwamen tot een bijzondere, maar voor de hand liggende oplossing, en dit besloot André te onthullen aan zijn publiek. Waarom weet niemand.

"Ik zal je eerlijk bekennen: ik had dus een sok in mijn broek gedaan."

Hij geeft erbij toe dat het voornamelijk het idee van Monique was.

"Ze is nu weer helemaal verliefd", grapt de zanger.

Niet altijd 'N Beetje Verliefd'

Dat laatste is wel eens anders geweest. Want waar de zanger in 2021 nog op één knie ging en Westenberg ten huwelijk vroeg, ging het feest vlak daarna toch niet door. Dré ging er wél vandoor met presentatrice Bridget Maasland. Pijnlijk.

Na Bridget werd Hazes verliefd op miljonairsdochter Sarah van Soelen. Die relatie strandde eind 2021. Een druk jaar voor de beste man dus.

Uiteindelijk kwam Dré toch weer terug bij de 16 jaar oudere Monique Westenberg, die hem dus nu briljante ideeën meegeeft. Eind goed, al goed.

Entertainment
  • Shownieuws
  • NL Beeld / Patrick van Emst