Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

ZIEN: Badr Hari's nieuwe 14 jaar jongere vriendin

Al lange tijd gonst het van de geruchten rondom Badr Hari, de breuk met de moeder van z'n vijf kinderen en zijn relatie met de babysitter. Met een bericht op Instagram lijkt Hari nu duidelijkheid te scheppen.

Badr

De Marokkaans-Nederlandse kickbokser heeft een 'nieuwe' vriendin. Dat schrijven meerdere media naar aanleiding van een Instagram-post, die de vechtsporter enkele dagen terug op zijn tijdlijn plaatste.

"I loved her, and she loved us", schrijft Hari (39) bij een foto van hem en de 14 jaar jongere Eefje Plet. Het bericht lijkt te bevestigen wat eigenlijk al een hele tijd in de lucht hing. Plet en Badr werden de afgelopen tijd namelijk vaak samen gespot in Amsterdam, op vakantie en bij wedstrijden van de vechtsporter.

Babysitter

Waarom het stel niet eerder bekend maakte samen te zijn? Dat heeft er wellicht mee te maken dat hun relatie een beetje gevoelig ligt; Eefje (25) was werkzaam als babysitter voor Badr (39) en zijn vrouw Daphne Romani (37). Als vriendinnetje van Hari's nichtje werd ze ingehuurd om op de vijf kinderen te passen, maar inmiddels lijkt ze promotie gemaakt te hebben. Volgens de verhalen bloeide die relatie op in de tijd dat Badr en Daphne Romani nog samen waren.

Badr en zijn (ex)vrouw Daphne Romani trouwden in 2016 voor de tweede keer met elkaar. Eerder waren ze ook al getrouwd, maar toen ging de kickbokser ervandoor met Estelle Cruijff. En inmiddels is dus ook hun tweede huwelijk ten einde, al heeft Badr noch Daphne dit bevestigd in de media.

Badr in de ring

De Marokkaans-Nederlandse vechtersbaas heeft een prachtige carrière gehad. Hij werd K-1 Heavyweight World Champion en It's Showtime Heavyweight World Champion en sloeg vele tegenstanders richting het canvas. Maar de laatste overwinning van Badr Hari dateert alweer van 2015, toen hij in Grozny de Nederlander Ismael Londt versloeg.

De afgelopen jaren is de glans er echter af. In 2022 ging Hari neer in een gevecht tegen Alistair Overeem. Moet wel gezegd worden: die partij werd later ongeldig verklaard omdat Overeem niet door de dopingcontrole kwam.

Na dat gevecht stelde Hari dat hij serieus nadacht over zijn pensioen. Toch maakte hij vorig jaar tijdens Glory 89 zijn rentree. Op 7 oktober vocht Badr tegen de Est Uku Jürjendahl. Helaas moest Hari in de tweede ronde al afhaken na een technische knockout. Ook na dit gevecht werd er gespeculeerd over het einde van Hari's loopbaan als kickbokser, maar zelf heeft hij hier tot op de dag van vandaag geen officiële klap op gegeven.

Entertainment
  • Shownieuws
  • NL Beeld / Pro Shots