Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gordon afgekraakt na 'flirten' met politieagent: 'Aandachtgeil vies mannetje'

De zanger en tegenwoordig realityster ziet een politieagent op straat zijn werk doen en wil direct gearresteerd worden. 

Gordon

Op de Instagram-pagina van SBS6 deelt de zender een kort fragment uit de vijfde aflevering van het 'gluurprogramma' Dit ben ik: Gordon. Hierin is te zien hoe Goor zich zit te verlekkeren aan een politieagent op straat.

In de aflevering ziet de kijker hoe Gordon door Amsterdam rijdt en een agent spot die zijn aandacht trekt. "Tering, wat een lekkere politieagent zeg."

De zanger zegt er spontaan van gearresteerd te willen worden en besluit het raam van zijn bolide te openen. "Ja, ik heb het gedaan", schreeuwt Goor naar de man.

De agent kan er zichtbaar om lachen en gaat weer rustig weer aan de bak. Gordon raakt er niet over uitgepraat. "Potverdorie, de tering zeg. Wat een sloper, zeg. Jezus, dat is toch een fantasie."

'Walgelijk'

Hoewel de man er dus zelf om kon gieren, wordt er in de reacties onder de video maar weinig gelachen.

"Als 'jonge jongens' sissen naar een meid of vrouw is het bijna strafbaar, maar als Gordon schunnig doet tegenover een jongeman is het opeens grappig, of zo", reageert een Instagrammer.

Iemand anders vindt de actie van Goor 'schaamteloos'. "Denkt echt dat hij alles kan versieren. En maar lachen om zijn eigen grappen."

Nog allemaal redelijk netjes allemaal, toch? Maar daar blijft het niet bij. Zo noemt een andere gebruiker van het platform hem een 'aandachtgeil vies mannetje'.

Anderen doen er nog een schepje bovenop en noemen hem een 'narcist', 'walgelijk ventje' en 'vieze eikel'. Gezellige boel dus.

Zelf ook geen blad voor de mond

De show van Goor is al een aantal weken aan de gang en wordt veel besproken op de Nederlandse beeldbuis. Vooral het gescheld van de zanger zelf werd niet écht positief ontvangen.

Geen enkele BN'er is veilig in Dit ben ik: Gordon. 'Kijkcijferexpert' Tina Nijkamp, televisierecensente Angela de Jong, Johan Derksen en René van der Gijp hebben dat al mogen ervaren.

Zo werd De Snor in de tweede aflevering van het 'gluurprogramma' uitgemaakt voor 'mongool' en ook Vandaag Inside-collega Van der Gijp werd niet gespaard. De man met de aanstekelijke lach liet zich enige tijd terug negatief uit over Gordon nadat de zanger zijn nieuwste album presenteerde en daarbij besloot een liedje te zingen. Niet iedereen vond dit zijn beste optreden en Van der Gijp deelt die mening. Zo stelde hij dat Goor zelfs bij de HEMA weggestuurd zou worden.

Gordon vond het nodig om op de uitspraken te reageren en deed dat in de derde aflevering: "En dat komt uit iemands mond die zelf een emotioneel, instabiel, labiel wrak is? René van der Gijp, kijk in de f*cking spiegel, idioot dat je bent. Met al je beledigingen. Dan kan je 'm krijgen ook."

De mannen van VI konden zelf echter ook wel lachen om de scheldpartij.

Nu maar hopen dat Goor dat ook kan na het lezen van alle negatieve reacties onder zijn flirtpoging met de agent.

Entertainment
  • Instagram, Dit ben ik: Gordon
  • NL Beeld / Heukers Media