Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

‘Agent’ lekt informatie over Lil Kleine: ‘Hij heeft spijt, wil niet eten en moet huilen’

Een man die zich voordoet als agent zou informatie hebben gelekt over de situatie van Lil Kleine.

‘Agent’ lekt informatie over Lil Kleine: ‘Hij heeft spijt, wil niet eten en moet huilen’

De politie in Amsterdam is een onderzoek begonnen naar een lek in de zaak rond Lil Kleine. Iemand die claimt een agent te zijn, heeft naar buiten gebracht dat de rapper spijt betuigt, weigert te eten en moet huilen.

Die informatie gaf hij door via een Snapchat-gesprek dat in de handen is gekomen van het juicekanaal Reality FBI. Het gesprek met de agent werd woensdag gepubliceerd. In de berichten vertelt de man ook dat hij foto’s moest maken van Lil Kleine. "Daar had hij echt geen zin in”, schrijft de agent.

Onderzoek

Het feit dat er een onderzoek wordt gedaan naar de oorsprong van de berichten, betekent hoogstwaarschijnlijk dat de informatie klopt. Volgens een goed ingevoerde bron bij RTL Boulevard zou dit inderdaad het geval zijn.

Update: Lil Kleine is vanmiddag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Het OM verzocht om hem langer vast te houden, maar daar gaf de RC geen gehoor aan. De rapper is voorlopig op vrije voet, in afwachting van verder onderzoek. Er gaan geruchten dat hij de komende 10 dagen zijn woning niet mag betreden, aangezien Jaimie Vaes daar verblijft. Dit meldt Yvonne Coldeweijer op haar Instagram-account. Er is officieel niets bekendgemaakt over de voorwaarden van Lil Kleine zijn vrijlating. Ook is het nog onduidelijk of het OM de rapper zal vervolgen.

Entertainment
  • BrunoPress