Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Jaimie Vaes deelt dít billen-filmpje en krijgt bakken kritiek 

'Ze hebben op Ibiza hele gekke ketamine zo te zien', klinkt het in de reacties.

Jaimie Vaes

Jaimie Vaes in blote billen in de sneeuw, Jaimie Vaes showt bilpartij in bikini, Jaimie Vaes toont achterwerk in zwembad. En tóch blijft het mensen op Instagram verbazen dat de ex-verloofde van rapper Lil Kleine haar bilpartij om de zoveel tijd even laat zien.

Trots op het achterwerk

In maart 2022 deelde Jaimie op haar Instagram-pagina het heugelijke nieuws dat ze een 'non-surgical butt lift' had laten doen en mevrouw is er duidelijk tot op de dag van vandaag trots op. Toch lijkt het erop dat lang niet iedereen de beelden van haar 'nieuwe' bilpartij kan waarderen; Vaes krijgt bakken aan kritiek over zich heen na het plaatsen van een video.

Niet dat dit bij eerdere billenvideo's en foto's een ander verhaal was, maar goed, ook onder dit filmpje stromen de negatieve reacties binnen.

"Jezus mens! Wat denk je nou! Je bent sexy! NOT!!! Kippenkont, verschrikkelijk zeg", "Oooke... aandachtjunk deel 2" en "1 woord: nep", reageren mensen onder de video.

Playboy

De ex van Lil Kleine stond afgelopen zomer in het augustusnummer van het erotische tijdschrift Playboy, dus bang om zichzelf naakt te laten zien, daar is absoluut geen sprake van bij Jaimie Vaes. Ook wanneer je haar Instagram-pagina opent, word je overspoeld met pikant beeldmateriaal. Zo liet ze haar bilpartij al op verschillende locaties over de hele wereld zien aan haar volgers. Deze nieuwe productie lijkt bovendien te bevestigen dat ze absoluut niet van plan is daarmee te kappen in de nabije toekomst.

Moeder van Lío

Het pikante beeldmateriaal leidt niet zelden tot kritiek over haar rol als moeder. "Je bent een moeder, ga je gedragen. Plus geef je kind helemaal terug aan Kleine", reageert een Instagrammer. "En straks weer huilen dat je het zo zwaar hebt", reageert een ander op het platform.

Lil Kleine en Jaimie kwamen in februari 2022 in het nieuws doordat er een video op de Instagram-pagina 'Life of Yvonne' van Yvonne Coldeweijer verscheen, waarop het leek alsof de rapper Vaes' hoofd tussen de autodeur klemde. Dat verhaal werd later echter afgezwakt.

De twee stonden vervolgens meerdere malen tegenover elkaar in de rechtbank, over de spullenverdeling, maar ook over hun zoontje Lío. Vaes zou het jongetje een behoorlijke tijd bij de rapper hebben weggehouden na problemen in de relationele sfeer.

De twee zijn nog altijd uit elkaar en Vaes kwam onlangs nog met het nieuws naar buiten dat het zijn van een 'alleenstaande moeder' haar zwaar valt. Toch is er op haar Instagram-pagina te zien hoe Jaimie geniet van het leven en van feestjes met vrienden. Hierop krijgt de ex van Lil Kleine veel commentaar op het platform.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Heukers Media