Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Jaimie Vaes reageert op docu ex: 'Ik voel me belazerd'

Onlangs kwam de documentaire 'Jorik' over rapper Lil' Kleine uit, waarin hij voor het eerst vertelt over zijn arrestatie, de relatie met Jaimie en zijn contact met zoontje Lío. De ex van de rapper reageert nu voor het eerst op de docu.

Jaimie Vaes en Lil' Kleine

En zij is op z'n zachts gezegd niet blij met hoe ze wordt afgeschilderd in de documentaireserie op Prime Video. "Hoe ik nu word geportretteerd in de docu, dat is gewoon niet fair", aldus Jaimie Vaes.

Giftige relatie

In de documentaire laat Jorik - de echte naam van Lil' Kleine - weten in een giftige relatie te hebben gezeten met Jaimie. "Het is natuurlijk mijn fout, maar het kan wel in een relatie gebeuren. Al helemaal in een relatie waar wij in zaten", aldus Lil' Kleine voor de camera.

Jorik werd in februari 2022 gearresteerd wegens het mishandelen van zijn ex. Op een video - uitgelekt op het Instagram-account van Yvonne Coldeweijer - leek het erop dat de rapper Jaimie Vaes haar hoofd tussen de autodeur klemde. Echter ontkent Jorik dit nog altijd en onderzoek moet nog uitwijzen wat er precies gebeurd is.

Reactie Jaimie

Bij RTL Boulevard reageert Jaimie nu voor het eerst op de docu van haar ex. Volgens Vaes zou Lil' Kleine haar hebben beloofd dat ze niet voor zou komen in de documentaire. Toch wordt er wel over haar gesproken in de serie en daar is de ex van de rapper duidelijk niet blij mee. Vaes is van mening dat ze wordt neergezet als 'medeschurk'.

Waar er eerder zelfs geruchten de ronde gingen dat Jaimie en Jorik weer samen zouden zijn - omdat ze samen op vakantie waren met hun zoontje Lío - is dit contact na het uitkomen van de docu alleen maar weer verslechterd. Toch is Vaes van mening dat ze er in de toekomst samen uit zullen komen. "Daar geloof ik heilig in en daar staan we ook beiden denk ik wel open voor", aldus Jaimie.

Jorik zag zijn zoon na de arrestatie een jaar niet. In de documentaire is te zien hoe de rapper voor het eerst weer via FaceTime zijn zoontje mag zien. Even later zoekt hij Lío op en zijn ze in het echt met elkaar herenigd.

Rob Goossens

Woensdagavond liet Rob Goossens weten wat hij vond van de de reactie van Jaimie op de documentaire. "We hebben Jorik in de docu toch de hand in eigen boezem zien steken, wat we daarvoor nog niet hadden gehoord. Ja, dan blijkt nu dat ze van samen op vakantie voor het kind terug zijn bij geen contact en Jorik die zijn zoon niet mag zien", aldus Goossens. Rob is van mening dat Jaimie helemaal niet extra slecht wordt neergezet in de documentaire. "Dat zij samen totaal doorgesnoven zaten in die auto, het is niet dat hij de schuld op haar afschuift."

Het management van de rapper laat aan RTL Boulevard weten: "Voordat de docu uit was heeft de producent meerdere keren aangeboden aan Jaimie om de docu te bekijken en in de docu te reageren. Dat wilde ze niet."

Daarnaast laat de rapper via zijn management weten dat hij zijn zoon Lío nooit zal laten vallen en zijn verantwoordelijkheid hierin neemt. Hij wil verder niet te willen reageren op de beschuldigingen in de media, in belang van Lío.

Entertainment
  • RTL Boulevard
  • NL Beeld / Heukers Media