Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Jaimie Vaes poseert uitdagend met vrij weinig kleding aan

Het was alweer even geleden dat Vaes een bikinifoto het web opslingerde, maar niet getreurd: het is weer zover.

Jaimie Vaes

Wie écht geïnteresseerd is in Jaimie Vaes moet vooral haar reallifesoap Jaimie: In The Vaes Lane kijken. Die slaan wij even over, maar af en toe koekeloeren op haar Instagram-pagina kan geen kwaad. Daar post ze zo nu en dan een plaatje van zichzelf in weinig kleding; een bikini- of lingeriefoto bijvoorbeeld. En die delen wij dan weer.

Aan het bijschrift te zien gaat het om een commerciële samenwerking met Bayu The Label, een merk dat badkleding probeert te slijten. Lekker interessant.

Ups en downs

Met Jaimie lijkt het in ieder geval weer wat beter te gaan dan een tijdje geleden. Eerst was ze jaren samen met Lil Kleine, die haar als stront behandelde. Die periode beschreef Vaes na de breuk in geuren en kleuren in meerdere interviews. Vanaf dat moment bestookten de twee elkaar met verwijten via de media. Iets dat natuurlijk niet zo chique is als je samen een kind hebt.

In de periode erna leek de influencer af en toe met een kerel te daten, maar vooral voor zichzelf te kiezen. Zo stond ze als eerste BN'er in jaren in Playboy. Poedeltjenaakt, welteverstaan. "Ik ben blij dat Playboy me de ruimte heeft gegeven om mee te denken over het creatieve gedeelte en de styling", zei ze daarover.

Docu

Daarna werd het wat stiller rondom Vaes. Wel liet ze nog even van zich horen nadat de documentaire Jorik, over haar ex Lil Kleine verscheen. "Hoe ik nu word geportretteerd in de docu, dat is gewoon niet fair", aldus Jaimie Vaes over de Prime Video-productie. Zelf was ze in de veronderstelling dat ze helemaal niet zou voorkomen in de docu, maar Lil Kleine en de mediamakers hadden daar duidelijk andere ideeën over.

Het lijkt er echter op dat de twee het enigszins bij hebben gelegd. Ze gingen samen op vakantie naar Dubai. Niet om hun relatie een tweede kans te geven, wel in het kader van hun co-ouderschap.

Entertainment
  • NL Beeld / Arjo Frank