Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

ZIEN: Sylvie Meis (46) trakteert volgers op verrukkelijke bikinifoto's én -video

Mevrouw Meis, de nog altijd appetijtelijke ex van Rafael van der Vaart, bakt zich in een paarse bikini een paar tinten bruiner onder de Italiaanse zon. 

Sylvie Meis

Sylvie Meis heeft naar eigen zeggen 'de ware essentie van dolce vita gevonden' in het Italiaanse Toscane en deelt daarbij beeldmateriaal van zichzelf in bikini. Drie foto's en een filmpje, om precies te zijn.

Het is alweer even geleden dat we Meis voorbij zagen komen in bikini op haar Instagram-pagina. Zo'n acht weken geleden, maar dat is voor Sylvie best een behoorlijke tijd.

Destijds parkeerde de ex van Rafael van der Vaart haar krent nog in het zand op het Spaanse Mallorca. Maar inmiddels heeft ze de Spaanse zon ingeruild voor de Italiaanse. Wat een leventje.

De beelden van Sylvie in haar paarse bikini lijken flink in de smaak te vallen bij de Instagrammers. Meis wordt overspoeld met positieve reacties als: "Wow wat zie je er mooi uit. Prachtig figuur en hele mooie bikini."

En dat is lang niet de enige veer die ze in haar achterwerk gedrukt krijgt. Ook onder de Duitsers is Sylvie in badkleding zichtbaar populair. "Wunderschön liebe Sylvie!!! Top Körper Powerfrau!!!"

Eén al liefde (en lust) dus onder de beelden van mevrouw Meis.

Of toch niet... Want inmiddels weten we: op het internet stikt het van de zuurpruimen. Zo noemt iemand het afgetrainde lichaam van de presentatrice een 'kinderfiguur' en vindt een andere zeiksnor het ongepast dat mevrouw Meis deze beelden plaatst.

"De wereld staat in brand en deze chick zit maar op iedere zwembadrand 'hot' te zijn. Zo ongepast."

Wij hebben er in ieder geval absoluut geen problemen mee dat Sylvie nog zo vaak met zo weinig kleding op het internet verschijnt. En als je er op je 46ste nog steeds zo uitziet, zou het ook eeuwig zonde zijn om dat voor jezelf te houden, toch?

Entertainment
  • Instagram, FHM500
  • NL Beeld / Heukers Media