Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Nicolleke (34) plaatst wéér bikinifoto en krijgt wéér kritiek: 'Pieterburen is er 1 kwijt'

Nicol Kremers, de ex van Peter Gillis, lijkt zich niks aan te trekken van al het commentaar op haar lichaam. 

Nicolleke

Nicolleke Kremers kennen we van de realityshow Familie Gillis: Massa is Kassa op SBS6. Als vrouw aan de zijde van miljonair Peter Gillis verscheen zij dagelijks in het programma tot de twee bekendmaakten uit elkaar te zijn. Vanaf dat moment moest Kremers haar eigen boontjes gaan doppen.

Nicol nam haar bekendheid - net als de rest van haar spullen - mee uit Huize Gillis en besloot zich te richten op het erotische wereldje. Want ja, iedereen weet 'sex sells'.

Niet alleen verscheen Nicolleke vorig jaar september poedeltjenaakt in de Playboy. Ook online kun je veel van Kremers zien tegenwoordig. Zo is ze actief op de platformen OnlyFans en FanCentro, waar je tegen betaling pikante content van de ex van Gillis kan zien.

Als we Nicolleke mogen geloven is het behoorlijk lekker bijverdienen. Zo onthulde ze in december in het programma Eating With My Enemy op Discovery+ nog dat ze zo'n anderhalve ton per maand weet binnen te harken. Niet verkeerd dus.

Ook op het platform Instagram verschijnt de ex van Gillis regelmatig met weinig kleding om het lijf. Maar wil je meer zien? Dan zul je toch écht even een abonnementje moeten afsluiten op één van de eerder benoemde online platformen. Tegen betaling natuurlijk.

Handig reclamebord dus, dat Instagram. Helaas voor Kremers moet ze hier wel een zware prijs voor betalen, aangezien ze behoorlijk wat negatieve reacties over zich heen krijgt. Zo ook onder déze meest recente bikinifoto.

"Je blijft een trol, heb het zo te doen met je kids."

En daar blijft het niet bij. Een andere Instagram-gebruiker: "Greenpeace! Ik heb er één." En niet alleen milieuorganisatie Greenpeace wordt erbij gehaald, ook zeehondencentrum Pieterburen wordt genoemd.

"Pieterburen is er één kwijt."

Daarnaast vragen veel mensen op het platform zich af of de foto's van Nicolleke misschien wel bewerkt zijn. "Huh je hoofd staat niet synchroon met je lichaam."

Gelukkig voor Nicol zitten er ook nog genoeg positieve reacties tussen. Sommige heren gaan zelfs zó ver dat het haast niet anders kan dat Kremers er wat abonnees bij heeft weten te krijgen...

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Patrick van Emst