Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Famke Louise (25) plaatst wederom vreemde video en krijgt kritiek: 'OnlyFans-h**rtje'

In maart kwam Famke met het nieuws naar buiten pikante content te gaan maken, maar tot nu toe lijkt alleen haar thee in deze video 'heet' te zijn.  

Famke Louise

Waar Famke Meijer, zoals ze echt heet, in 2021 nog aangaf te willen stoppen met muziek maken, bracht ze begin 2023 plots het nummer In het Donker uit. Of dat het begin was van een comeback? Niet echt. Want sinds die tijd is mevrouw vooral druk met haar 'derrière'.

Afgelopen maart nam de 25-jarige Famke Louise namelijk het besluit om exclusieve content te gaan verkopen op het erotische platform Fancentro, echter stelden de beelden een hoop mensen teleur. De sexy content zou helemaal niet zo sexy zijn.

Toch heeft Famke ondertussen dik 28 duizend betalende mensen bij elkaar weten te sprokkelen die haar volgen op het erotische platform. Aardig wat, helemaal voor iemand die niet zulke spannende kiekjes van zichzelf deelt.

Vreemde video's

Wellicht komen sommige betalende volgers via Instagram bij haar erotische content terecht. Op het platform plaatst Famke Louise regelmatig 'teasers' en filmpjes om mensen warm te maken voor haar Fancentro-account. Maar als we de reacties mogen geloven, wordt lang niet iedereen daar warm van. Sterker nog, het levert Famke vooral bakken aan kritiek op.

Eerder liet ze zichzelf vooral in een strakke sportlegging bij een tankstation of rennend op een strand filmen. En dan vooral de achterkant. In haar meest recente video gooit ze echter haar voorgevel in de strijd. Op de beelden is te zien hoe ze heet water in een kopje schenkt. Vrij nietszeggend, vinden ook de mensen op Instagram.

Verschillende mensen zich af waar ze eigenlijk naar zitten te kijken.

"Naar een goedkope h**r die duur wil zijn", reageert iemand op die vraag.

En ook andere Instagrammers sparen haar duidelijk niet. Zo wordt Famke uitgemaakt voor 'Only Fans h**rtje', 'surfplank' en iemand met downsyndroom. Gezellige boel dus, daar in de reacties.

Toch blijft ze ondanks alle kritiek doorgaan met dit soort vreemde filmpjes plaatsen. Je zou dus denken dat de beelden toch wát knaken opleveren...

En goed nieuws voor de liefhebbers onder ons: de beelden van Famke Louise op Fancentro zijn nu 75% in prijs gedaald, waardoor je nu voor een prikkie kan genieten van haar 'pikante' content. Wellicht een leuk cadeautje voor onder de kerstboom dit jaar...

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Heukers Media