Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

VIDEO: Heleen van Royen (59) en Lale Gül (26) doen sexy op een bar

Er lijkt een nieuw duo geboren: Lale Gül en Heleen van Royen. En dat allemaal dankzij Wilfred Genee. 

Heleen en Lale

"Zie je dit? Dit lukt alleen Wilfred Genee", zegt Heleen in de video op haar Instagram-pagina.

Op de beelden is te zien hoe de dames in korte jurkjes op de bar van een café in Spakenburg dansen. Dit doen de dames voor de Vandaag Inside-presentator, want hij heeft een nieuwe 'hit' en daar hoort natuurlijk een videoclip bij.

Het nummer heet Zomaar een avond in de kroeg en volgens de schrijfster is het 'een heerlijke meezinger'.

De twee dames zijn geen onbekenden van Genee, want net als Heleen, is ook Lale een geliefde gast in het SBS6-programma Vandaag Inside. En als je die connecties toch hebt, kun je ze maar beter gebruiken.

Ook Lale deelt de beelden van Heleen haar Instagram-pagina op haar eigen profiel.

"Dat je gevraagd wordt om op een bar te dansen voor een muziekvideo van een lied, overkomt je ook niet elke dag. We zijn nu te boeken als duo voor al uw feestjes!", schrijft ze onder de video.

Trotse Wilfred

Maandagavond toonde Genee vol trots de beelden van zijn videoclip - die eerder die dag werd opgenomen - tijdens de uitzending van Vandaag Inside. En verklapt welke bekende VI-mensen we nog meer kunnen verwachten in de clip.

"Eigenlijk ben jij de enige die niet mee heeft gefigureerd in de nieuwe clip van Zomaar een avond in de kroeg", begint de VI-presentator tegen René van der Gijp.

"Job Knoester die heeft geschitterd, Pieter Cobelens heeft geschitterd, Johan heeft een one taker gelijk. Het is Hollywood-waardig wat jij deed Johan."

De Snor laat dan ook weten wel wat telefoontjes te verwachten na zijn optreden. Er wordt gelachen in de studio.

En daar blijft het niet bij, want er zijn nóg meer bekende koppen te zien. Zoals 'directeurtje' Marco Louwerens en die andere Marco, Schuitmaker. Een dolle boel dus en voor de mannen zelf in ieder geval een groot succes.

Entertainment
  • Instagram, Vandaag Inside
  • NL Beeld / Heukers Media / Regiofotografie
  • KIJK