Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Pikante' content Famke Louise gelekt: 'Hier gaan wanhopige 50+'ers dus voor betalen'

Een hoop bombarie nadat Famke Louise bekendmaakte 'exclusieve content' te gaan verkopen op een achttienplusplatform. De werkelijkheid stelt sommige mensen echter teleur.

Famke Louise

Niet de formatie, liquidatieproces Eris of een relletje rondom de Formule 1 was gister het allerbelangrijkste nieuws voor veel Nederlanders. Nee, Famke Louise is wat de tongen losmaakte. De Amsterdamse, ooit 'bekend' geworden met prankvideo's, scoorde als zangeres hits met Vroom en Op me monnie, maar zou nu de overstap maken naar 'content voor volwassenen'. Dat schreef professionele roddelkont Yvonne Coldeweijer.

Niet lang daarna reageerde Famke Louise zelf op de geruchten, want het ging volgens haar 'los op social media'. Famke Louise schepte duidelijkheid een Instagram-video: "Ik ga vanavond beginnen met exclusieve content op het platform wat hierboven staat." Dat ging om Fancentro, een site waarop bijvoorbeeld ook Nicol Kremers geld binnenharkt.

'Band opbouwen'

Verder zei de zangeres het 'superspannend' te vinden om deze stap te maken, maar ze zou wel zelf gaan chatten met haar fans. Famke: "Ik ga een band opbouwen met m'n volgers."

Tot slot gaf ze aan dat de boel om 19:00 gisteravond live zou gaan. En zo geschiedde...

35 eurootjes

Wie op Fancentro op Famke Louise zoekt, vindt haar pagina na enkele klikken. Op haar profiel staan vervolgens een aantal foto's, die er redelijk onschuldig uitzien. Geen content die je niet op Instagram tegenkomt, zeg maar.

Wie meer wil zien, moet echter betalen. Hoeveel? 35 euro per maand. Daarvoor krijg je toegang tot alle foto's, stories en je kunt chatten met Famke (of zoals Yvonne Coldeweijer vermoedt: met haar familie).

Kritiek op foto's

De content zit natuurlijk achter een betaalmuur. Zo werkt dat. Maar het duurde niet lang of de eerste beelden gingen rond op social media.

Bovenstaande foto is een voorbeeld van Famkes content op Fancentro. De reacties zijn echter niet zo positief als de zangeres had gehoopt, zo stellen wij ons voor. "Hier gaan de wanhopige, dikkige, kalende, onverzorgde 50-plussers dus voor betalen", aldus de plaatser van het bericht.

En ook Yvonne Coldeweijer heeft al wat beelden online geslingerd. "Ben benieuwd wie er gaat betalen voor Famke Louise in pyjama op de bank", schrijft ze bij de foto's op haar juice channel.

Coldeweijer geeft verder aan dat ze 'al over de zeik' zijn bij Fancentro, omdat de roddelkoningin van Nederland heeft gelekt dat niet Famke zelf, maar haar familie met betalende volgers gaat chatten.

Yvonne op Instagram: "Dus het plan om pukkelige pubertjes en eenzame mannetjes af te troggelen is ook mislukt."

Entertainment
  • @lifeofyvonne, Jezus wat slecht
  • NL Beeld / Patrick van Emst