Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Felle kritiek op bikiniplaatje Nicolleke (34): 'Wat ben jij een varken geworden'

De ex van Peter Gillis, 'Nicolleke' Kremers, krijgt behoorlijk wat kritiek over zich heen na het plaatsen van déze bikinifoto. 

Nicol Kremers

Waar Nicolleke eerder nog regelmatig op de beeldbuis verscheen in de realityshow Familie Gillis: Massa is Kassa op SBS6, is dat sinds de breuk tussen Nicol en Peter verleden tijd. Nicolleke heeft echter wel de vruchten geplukt van haar tijd met Peter. De show was een groot succes, waardoor mevrouw behoorlijk wat bekendheid op wist te bouwen in die periode. Deze bekendheid nam ze, samen met de rest van haar spullen, mee uit huize Gillis, om vervolgens haar eigen carrière te starten.

De ex van Peter Gillis richt zich tegenwoordig op de 18+-platformen. Daar verdient ze door het plaatsen van exclusieve en pikante content een lekker zakcentje. En met 'lekker zakcentje' bedoelen we bakken met geld. Zo onthulde ze in december nog in het programma Eating With My Enemy op Discovery+ zo'n anderhalve ton per maand (!) binnen te harken. Dat is lekker verdienen dus.

Daarnaast verscheen Nicolleke in september vorig jaar in het erotische tijdschrift Playboy. De Brabantse liet zich voor een exclusieve shoot letterlijk van alle kanten fotograferen.

Bakken aan kritiek

Ook de Instagram-pagina van Nicolleke staat vol met sexy plaatjes, maar deze beelden leveren zeker niet alleen maar positieve reacties op. Sterker, ze krijgt behoorlijk harde kritiek over zich heen.

Zo ook naar aanleiding van haar meest recente bikiniplaatje. Vooral het feit dat Nicol wat kilo's is aangekomen, zorgt voor felle reacties.

"Jezus wat ben jij een ongelofelijk varken geworden zeg, mijn God."

En daar blijft het niet bij. Een andere Instagrammer: "Met die aangespoelde potvis met te kleine bikini, zie je niks meer van het mooie landschap erachter."

Hoewel Kremers op 'Alleen voor Fans' 13,7 duizend abonnees heeft weten binnen te hengelen en ook op een soortgelijk platform lekker aan de weg timmert, blijft Nicolleke via Instagram reclame maken. Waarschijnlijk met succes, want naast de negatieve reacties regent het positieve onder het bikiniplaatje. Vooral veel mannen voelen zich geroepen om zich uit te laten over de 'kanonnen', 'ballonnen' en 'bloemkolen' van de ex van Gillis. Als dat geen nieuwe abonnees oplevert...

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Patrick van Emst