Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Nicol Kremers onthult: zoveel poen hark ik maandelijks binnen met OnlyFans

WAT-EEN-GELD.

Nicol Kremers

Jarenlang was ze de 'trophy wife' van vakantieparkenmiljonair Peter Gillis. De veel jongere vrouw aan de zijde van een succesvol zakenman. Dat ging een tijdje goed, totdat Kremers de Brabander beschuldigde van mishandeling. Vanzelfsprekend trok ze de stekker uit de relatie, maar dat betekende natuurlijk wel dat ze ineens haar eigen boontjes moest doppen.

Critici van de reality-dame voorspelden na de breuk dat ze vast snel weer een rijke stinkerd aan de haak zou slaan. Dat pakte echter heel anders uit. Met een hoop bombarie kondigde Kremers aan een carrière op OnlyFans (OF) te beginnen. Er kwamen wat lekkermakertjes op haar Instagram-pagina en ook via haar shoot in de Playboy wist ze reclame voor zichzelf te maken.

Ka-ching!

Het gevolg: Nicol heeft inmiddels een bloeiende carrière als OnlyFans-dame. Op het 18+platform plaatsen (vooral) vrouwen pikante foto's en video's. Bezoekers kunnen vervolgens tegen betaling de content bekijken of verzoekjes doen voor exclusieve content, zoals persoonlijke boodschappen in speciale outfits. Maar wat schuift dat nou, zo'n baantje als OF-dame?

In een teaser van Eating With My Enemy, een programma van Discovery+, onthult ze het exorbitante bedrag dat ze maandelijks ontvangt. Dat doet Kremers tegenover ene Michella Kox.

"Jij laat heel jouw roosje aan iedereen zien", aldus Kox. "Vind jij dat een carrière?"

Kremers vindt van wel, waarna Michella Kox vraagt wat Nicol maandelijks binnenharkt.

Nicolleke: "Anderhalve ton ongeveer."

Met zo'n inkomen moet ze inmiddels wel miljonair zijn, denkt Kox. "Daar zit ik niet ver vanaf nee", antwoordt de OF-vrouw.

'Alleen met mezelf'

En dat allemaal met video's waarin ze met zichzelf speelt, vertelt ze. Het is dus geen content van Nicol met een paar willekeurige mannen, maar enkel solowerk.

In het laatste fragment van de trailer zien we Michella Kox, die aangeeft dat ze bekend is met het werk van Kremers.

"Ik heb van Nicol wat filmpjes gezien en ik bespaar jullie de details..." richt ze zich tot de kijker, "maar ik kan je zeggen zeggen dat haar roosje een klaproos is, en dat daar van alles inkomt en uitgaat."

Entertainment
  • Discovery+
  • NL Beeld / Patrick van Emst