Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Nicol Kremers: 'Peter wou mij met een potlood door mijn hoofd heen steken'

Het houdt niet op met het nieuws rondom de 'familie' Gillis. Waar eerder naar buiten werd gebracht dat Peter 1,7 miljoen eist van Nicolleke, is ook de ex van Peter Gillis nog niet klaar met moddergooien. Zij deelt vast een voorproefje uit haar boek 'Nicolleke, mijn waarheid, mijn overwinning.'

Nicol Kremers

Het is al een hele tijd bekend dat Nicol bezig is met een boek. Dit boek zal bestaan uit een heleboel onthullingen uit haar tijd met de vakantieparkbaas. De ex van Peter Gillis heeft al eerder aangegeven dat er heftige details in zouden staan en geeft haar volgers nu een voorproefje.

Op Instagram, waar Nicol over het algemeen zeer pikante plaatjes deelt met haar volgers, deelt Kremers nu een quote uit haar boek dat binnenkort uitkomt. "Hij pakte een potlood van mijn kinderen en hield die boven mijn hoofd. Ik steek 'm dadelijk door je hele hoofd heen!"

De reacties onder het Instagram-bericht zijn echter niet bepaald positief. Zo wordt er gesproken over zelfmedelijden, leugens en het idee dat Nicolleke overal geld uit zou willen halen. "Jammer dat je geld wilt verdienen achter zijn rug om", reageert iemand op het platform.

1,7 miljoen

De 1,7 miljoen euro waar Gillis op zit te wachten, staat nog niet op zijn rekening. Shownieuws meldt dat zowel Nicol als de rechtbank Oost-Brabant nog niets binnen heeft. De advocaat van de vakantieparkbaas laat aan het televisieprogramma weten dat Peter zeker naar de rechtbank gaat.

Entertainment
  • Shownieuws, Instagram
  • NL Beeld / Patrick van Emst