Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Peter Gillis wil 'binnen 3 dagen 1,7 miljoen euro' van Nicol Kremers, dit is waarom

Kan Nicolleke haar zuurverdiende centjes weer inleveren bij ex Peter?

Peter Gillis

Peter en Nicol, ooit een realitykoppel dat dagelijks op de beeldbuis schitterde, tegenwoordig twee verbitterde individuen die elkaar niet kunnen luchten of zien. Zo beschuldigt Nicol de ronde vakantieparkenmagnaat van fysieke en emotionele mishandeling; Peter zou onder meer in haar neus hebben gebeten en in haar borsten hebben geknepen.

En nu brengt Nicolleke ook nog eens een boek uit, waarin ze mogelijk geen spaan heel laat van Gilles. Dit tot grote schrik van van de Massa is Kassa-man, zo stelt Nicols manager.

1,7 miljoen

Ondertussen heeft Petertje allang weer een ander schatje, namelijk Wendy, een flink getatoeëerde dame die al vrij snel de plek van Nicol innam. Toch is Gillis nog niet klaar met zijn ex, schrijft het AD. De campingbaas wil knaken zien. En veel ook.

Hij eist een slordige 1,7 miljoen euro van Nicol Kremers, een bedrag dat hij graag binnen 3 dagen op zijn rekening ziet. Naar verluidt gaat het Peter om alle negatieve uitlatingen die zijn ex over hem doet in de media. Ter verduidelijking: per negatieve opmerking wil hij 10.000 euro. Dat bedrag heeft de vakantieparkmiljonair vermenigvuldigd met het aantal dagen dat een interview of andere uiting online heeft gestaan.

Tegen het AD zegt Kremers' manager dat er inderdaad een vaststellingsovereenkomst is tussen Peter en Nicol. Daar zouden afspraken instaan. Maar Nicol heeft het 'contract' pas recentelijk ontvangen, "Dus Nicol kon ook moeilijk precies weten waar ze rekening mee moest houden", aldus haar management. "De artikelen die hij (Peter, red.) aanhaalt gaan ook eigenlijk allemaal over de mishandelingen."

Peter lijkt daar geen boodschap aan te hebben. Hij wil geld zien. En rap ook.

Entertainment
  • AD
  • NL Beeld / Patrick van Emst