Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Rachel Hazes slaat voormalig Motorclub-captain aan de haak

Rachel Hazes is voor het eerst sinds lange tijd aan het daten. En wel met een heel bijzonder figuur.

Rachel Hazes slaat voormalig Motorclub-captain aan de haak

Alweer nieuws uit de Hazes-hoek, maar dit keer niet over de zoveelste vlam van zoontje André. Nee, dit keer gaat het om moeder Rachel, die voor het eerst sinds lange tijd aan het daten is. Haar nieuwe vlam is volgens Story niemand minder dan de oprichter van Motorclub No Surrender: Klaas Otto.

Oude bekende

Inmiddels heeft het management van Rachel bevestigd dat ze het inderdaad ‘gezellig heeft’ met de voormalig captain van No Surrender. Otto is uiteraard geen onbekende van ons. In mei 2018 gingen we nog bij hem op bezoek, toen No Surrender chapter nummer acht werd geopend.

Sindsdien ging het een tijd bergafwaarts met Otto. Hij werd beschuldigd van zware mishandeling, afpersing en het witwassen van 1,3 miljoen euro. In 2018 werd hij veroordeeld tot zes jaar cel. Hij ging in hoger beroep en in 2020, na drie jaar en vier maanden celstraf, kwam hij weer op vrije voet.

Liefde?

Inmiddels gaat het Klaas dus weer voor de wind, ook op liefdesgebied. Het management van Rachel wil er echter niet veel los laten, buiten het feit dat de twee inderdaad aan het daten zijn. "Laat ik het daarop houden”, bevestigde het management aan RTL Boulevard. “Wat de toekomst brengt moeten we afwachten."

Entertainment
  • BrunoPress