Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Saskia's secrets: Een pinkeltje als penis

Elke week vertelt escort Saskia van bureau Deepest Secrets over haar avonturen. Deze week: de kleine pielemuis van Ron. “Toen zijn broek uitging en hij stijf werd, besloot het meisje om op te stappen.”

Saskia

Ron is een succesvolle ondernemer. Hij handelt in klokken: dure horloges, designklokken, dat werk. Daar verdient hij een aardig centje mee, want hij boekt mij heel regelmatig. Vroeger liet hij me twee keer per maand komen, maar dat is veranderd sinds zijn vriendin hem bijna betrapt heeft.

Blijkbaar was hij een keer boven gaan douchen en had hij zijn telefoon beneden op de tafel laten liggen. Daar kwam een berichtje op binnen van mijn planner over hoe laat hij een afspraak met mij zou hebben. Ik ken de inhoud van het berichtje niet precies, maar het was genoeg om die vriendin argwanend te maken. Hij kon zich er uiteindelijk wel onderuit lullen, maar hij is een stuk voorzichtiger geworden met boeken.

Sowieso appt hij niet meer, maar belt hij nu. Wat eigenlijk tegen onze bedrijfspolicy is, maar omdat we hem al zo lang kennen, staan we hem te woord. Als we niet kunnen opnemen, spreekt hij in vanaf hoe laat hij terug gebeld kan worden. Altijd tijdens kantooruren natuurlijk, anders is hij erbij.

Vorige week belde hij dat hij graag drie uurtjes naar een privésauna met zwembad wilde met me. Hartstikke leuk vind ik dat altijd. De klant boekt dit soort dingen normaal altijd zelf, maar Ron durft dat niet meer aan. Dus wij boeken voor hem. Dat betekent dat hij bij een afspraak heel veel geld bij zich moet hebben, want hij moet dan niet alleen drie uur met mij, maar ook de sauna afrekenen. Cash natuurlijk, want geld overmaken doet hij ook niet meer sinds het bijna misging.

Volgens mij is die onzekerheid helemaal niet nodig, want er zijn ook vrouwen die een  kleine best kunnen waarderen

Ik moest hem komen ophalen bij een bedrijf waar hij blijkbaar zaken mee doet. Er zit waarschijnlijk een tracker op zijn auto, dus die liet hij staan. Mijn chauffeur reed ons van zijn zakenpartner naar de sauna, en na drie uur weer terug. Hij moest ruim 1000 euro cash afrekenen, een bedrag dat de meeste mensen niet zomaar hebben liggen, denk ik. Hij had het zelf ook een keer niet, en toen heeft hij me betaald met een horloge dat veel meer waard was. Was ik op zich heel blij mee, maar gaan we natuurlijk geen gewoonte van maken.

Het is altijd heel gezellig met Ron, het is echt een leuke vent. Daarom gun ik hem eigenlijk ook een beter leven. Hij is dan wel succesvol qua werk, maar in de liefde heeft hij een stuk minder geluk gehad. Eigenlijk is hij al sinds het begin niet blij met zijn vriendin. Hij vindt haar gewoon niet zo leuk, er is niet echt een klik, ze hebben nauwelijks seks en volgens mij is ze behoorlijk saai. We praten daar veel over, maar hij vindt het blijkbaar moeilijk om bij haar weg te gaan.

In een van de gesprekken raadde ik hem aan om in elk geval geen baby met haar te maken zolang hij zoveel twijfels had. Op dat moment keek hij me schuldbewust aan en wist ik genoeg. Het was al te laat. Moet ik je nu condoleren of feliciteren? vroeg ik hem. Hij keek niet blij. Nu heeft hij ongeveer een half jaar een tweeling en hoewel hij echt gek op die meiskes is, is de relatie met zijn vriendin er niet echt op vooruitgegaan. Als ik hem vraag hoe het gaat, antwoordt hij altijd ‘stabiel’. Wat voor zo’n leuke, jonge vent toch niet het hoogst haalbare is, lijkt mij.

Ik word er verdrietig van en ik hoop dat hij de ballen krijgt om bij haar weg te gaan. Maar ook voor Ron geldt: iedereen moet zijn eigen keuzes maken. Misschien voelt hij wel dat hij allang blij moet zijn dat een vrouw bij hem wilt blijven, want eerlijk is eerlijk: het is een leuke vent, maar hij is echt klein geschapen. Hij vertelde me dat hij een keer op vakantie een meisje mee naar zijn hotelkamer genomen had omdat ze er allebei wel zin in hadden. Toen zijn broek uitging en hij stijf werd, besloot het meisje om op te stappen. Hier heb ik echt geen zin in of zoiets, schijnt ze gezegd te hebben toen ze zijn pielemuis zag. Dat is natuurlijk wel sneu en ik kan me voorstellen dat hij daardoor onzeker geworden is.

Volgens mij is die onzekerheid helemaal niet nodig, want er zijn ook vrouwen die een man met een kleine penis best kunnen waarderen. Zeker als het zo’n leuke, fijne vent als Ron is. Ik ben blij dat ik hem af en toe even lekker kan verwennen, maar hoop dat hij uiteindelijk een andere keus maakt. Beter voor hem, maar ook voor haar zou het fijn zijn om een vent te vinden die haar wel echt leuk vindt.

VOLGENDE WEEK: DE KLANT DIE ONS NIET MEER HOEFT TE BELLEN

Lifestyle
  • Maarten Albrecht