Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Saskia's secrets: 'Seks met een boze Indiër'

Uit de editie van woensdag 1 februari 2023: Elke week vertelt escort Saskia van bureau Deepest Secrets over haar belevenissen. Dit keer: een klant uit India. “De man was klein geschapen, dus ik ben maar op hem gaan zitten, zodat hij er het meeste lol van zou hebben. Toen ik hem wilde zoenen tijdens de seks, draaide hij zijn gezicht weg. Hij vond het vies…”

Saskia

De deur ging open en ik was een beetje teleurgesteld. Voor me stond een klein mannetje met een Harry Potter-kapsel en een beige broek. Niet mijn type. Het werd niet beter toen bleek dat hij uit India kwam en ik dus Engels tegen hem moest praten. Op zich is mijn Engels prima, maar een groot deel van mijn werk bestaat nu eenmaal uit kletsen, en dat doe ik het liefst in mijn eigen taal.

Hij was net terug van zakenreis en zijn koffer lag nog onuitgepakt in de woonkamer. De rest van zijn appartement zag eruit alsof er nooit iemand was. De sfeer was ver te zoeken. Volgens mijn collega van de planning was dit een heel vriendelijke, bescheiden man, maar dat bleek in real life net even anders. Het hielp waarschijnlijk niet dat hij die dag net uit Amerika was teruggekomen en waarschijnlijk een flinke jetlag had. Daarnaast werd hij volgens mij nogal onderdrukt op zijn werk, waardoor hij nu de behoefte voelde om mij te domineren en niet op een fijne manier.

Zelf ging hij niks eten, want hij was op dieet, maar hij bood mij wel iets lekkers aan. Het bleek gedroogd fruit, wat ik ongeveer net zo graag eet als gedroogde bloemen, maar het was lief bedoeld. Dus ik at het dapper op. Zonder erom te vragen, kreeg ik ook een glas water in mijn handen geduwd. Daar ben ik totaal niet van. Water is voor de vissen vind ik, maar dit was er het moment niet naar om daarover te gaan klagen. Ik nipte braaf van mijn watertje. Na een paar hapjes fruit ging hij me weleens even leren dansen. Hij kon salsa en kizomba, zei hij. Hij zette muziek op en begon uitgebreid door de kamer te zwieren. Nu heb ik zelf voor het laatst dansles gehad toen de dino’s nog leefden, maar ik kan wel beoordelen of iemand het een beetje kan. Deze man had het ritmegevoel van een gorilla op xtc. Hij bakte er niks van. Ik liet me door hem een paar keer ronddraaien en ‘bewonderde’ zijn moves terwijl ik hoopte dat het snel zou stoppen. Maar nee, hij kwam er door in de stemming blijkbaar, want hij begon me te zoenen. Daar hou ik op zich best wel van, maar deze man had een slappe tong en zoende heel flauw.

Daarna ging hij aan mijn billen en borsten zitten, wat op zich natuurlijk prima is, maar hij werd wel heel dwingend. Ik liet hem maar een beetje, maar toen hij met me de trap op wilde dansen naar de slaapkamer hield ik hem toch maar even tegen. Het ging me een beetje te snel allemaal. Mijn water was nog niet eens op.

Toen het eenmaal tijd was om naar boven te gaan, bleek hij vooral onder de indruk van mijn borsten. Ik heb een goede F-cup en dat vond hij prachtig. Hij was blij verrast dat er gewoon aderen te zien zijn, terwijl ik net had verteld dat mijn borsten nep zijn. Blijkbaar snapte hij het concept van siliconen implantaten niet zo en dacht hij dat neptieten gewoon plastic bulten zijn die erop geplakt worden ofzo.

Verder bleek hij inderdaad een enorme dwingeland. Daar was ik al bang voor. De hele tijd mijn handen op zijn piemel leggen en op mijn hoofd duwen om het ritme aan te geven tijdens het pijpen. Een beetje dominantie bij een man kan ik best waarderen, maar dit leek eerder uit boosheid dan uit geilheid voort te komen. Heel onprettig. Dat had ik niet verwacht, juist omdat hij volgens de planning zo vriendelijk en respectvol was.

Hij bleek inderdaad een enorme dwingeland. De hele tijd mijn handen op zijn piemel leggen en op mijn hoofd duwen om het ritme aan te geven tijdens het pijpen. Heel onprettig

Hij was klein geschapen, dus ik ben maar op hem gaan zitten, zodat hij er het meeste lol van zou hebben. Toen ik hem wilde zoenen tijdens de seks, draaide hij zijn gezicht weg. Hij vond het vies omdat ik hem al gepijpt had. Hij wilde bij het afscheid zelfs geen zoen op de mond meer van mij. Nou vind ik het zelf ook niet heel geil als een man mij uitgebreid heeft liggen beffen en daarna met zijn natte baard nog wil tongen, maar een kus op de mond als afscheid lijkt mij niet zo’n probleem.

Na afloop vroeg de planning, zoals altijd, hoe het bevallen was en hij antwoordde: “It was good.” Ik haat dat antwoord, want ‘good’ is voor mij niet goed genoeg. Al ben ik ergens ook wel blij dat hij misschien niet heel enthousiast was, ik heb zelf ook niet zo’n zin om weer door hem geboekt te worden. Ik wil er met iedere klant natuurlijk het beste van maken, maar als ik echt geen klik voel, is het zelfs voor mij soms lastig om het beter dan ’good’ te doen.

Lifestyle
  • Hans Toonen, Hans Wientjes