Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Saskia's secrets: 'Michael, mag ik nog een keer?'

Elke week vertelt escort Saskia van bureau Deepest Secrets over haar belevenissen. Dit keer: vaarwelseks met Michael, die voor onbepaalde tijd naar Peru vertrekt. “Hij is van plan om helemaal van de radar te verdwijnen. Geen telefoon, geen internet.”

Saskia

Het is vier uur ’s middags als de planning belt: of ik zin heb in een date vanavond? Ik sta net te bedenken wat ik vanavond wil eten en heb verder weinig te doen. Dus: ja hoor, ik heb wel zin. Of ik me dan over twee uur kan melden in een restaurant in de buurt. En o ja, graag in casual kleding.

Casual kleding! Waar moet ik die vandaan halen? Ik heb talloze jurkjes, rokjes, topjes en laarsjes, maar casual? Nee, dat is het niet. Ik vind dat ook niet zo passend voor mijn werk. Casual is de buurvrouw of de Tinderdate ook al. Bij mij krijgt de klant iets extra’s, daar betaalt hij goed voor. Na lang wikken en wegen ga ik voor een leren broek en een mooi topje. Wel met die pumps met de bekende rode zool eronder. Ik ben er nu eenmaal gek op.

Eenmaal in het restaurant zie ik meteen waarom ik casual gekleed moest komen. Mijn klant zit in een oud T-shirt en een versleten spijkerbroek op me te wachten. Een duur glitterjurkje had nogal misstaan aan deze tafel. Hij staat op en stelt zichzelf voor als Michael. Als ik hem een knuffel geef, merk ik dat Michael een fijn, gespierd lichaam heeft. Dit voelt goed.

We bestellen wat te eten en te drinken en algauw wordt duidelijk waarom Michael er zo bij zit: hij komt net met de auto uit Alicante gereden. Echt letterlijk net. Hij heeft vanuit de auto dit hotel en mij geboekt. Hij heeft namelijk geen huis meer in Nederland. Een paar maanden geleden heeft hij alles verkocht, omdat hij het anders wilde in zijn leven. Zijn relatie was na lange tijd voorbij en ineens voelde hij dat hij zijn hele leven al aan het doen was wat anderen van hem verwachtten. Nu werd het eens tijd om zijn eigen koers te varen, vond hij. Dus hij verkocht zijn huis en ging om te beginnen eens een paar maanden naar Spanje.

Nu is hij voor een weekje terug in Nederland voor hij op weg gaat naar zijn volgende bestemming: Peru. Hoelang hij daar gaat blijven en wat hij precies gaat doen, weet Michael nog niet. Wel is zijn plan om helemaal van de radar te verdwijnen. Geen telefoon, geen internet. Alleen zo voelt hij dat hij precies kan doen waar hij zelf zin in heeft. Hij is in Nederland om zijn afscheidsfeestje te vieren en zijn auto te verkopen, want die heeft hij niet meer nodig. Ook wil hij zijn ouders vertellen dat hij dus niet meer bereikbaar zal zijn voor onbepaalde tijd. Iets wat ik zelf heel heftig vind, het lijkt me voor die ouders ondragelijk niet te weten hoe het met je zoon gaat en hem niet te kunnen bellen als er hier in Nederland iets met ze gebeurt. Maar Michael is vastberaden: hij wil alleen nog voor zichzelf gaan. En dat gaat hij ze ook vertellen. Maar niet vandaag.

Ik ben niet verliefd op hem, maar ik zou het zomaar kunnen worden. Zo’n vrije jongen, met zo’n mooi lichaam en dan ook nog goed in bed

Want nu zit hij hier met mij in een hotel heerlijk te genieten. We eten lekker en hebben een enorme klik. Hij kletst honderduit, ook over zijn werk in het leger. Hij werkt er nu niet meer, vanwege PTTS na een incident waarbij hij een aantal maten verloren is. Hij praat er zo open over, zo kwetsbaar. Hij heeft er ook een litteken in zijn gezicht aan overgehouden, wat hem alleen maar sexyer maakt. Deze man is echt heel leuk.

Na het eten duiken we samen de sauna in en daarna wil hij ook nog samen in bad. Blijkbaar is hij de tijd vergeten. Omdat hij moe was van het rijden, heeft hij me maar drie uur geboekt en die tijd zit er inmiddels bijna op. In plaats van in bad, duiken we het bed in, waar hij de sterren van de hemel vrijt met me. Het is zo lekker, deze man weet precies hoe het werkt.

Als ik later weer in de auto zit, denk ik aan Michael. Dit is met recht een van de beste dates die ik ooit gehad heb. Ik ben niet verliefd op hem, maar ik zou het zomaar kunnen worden. Zo’n vrije jongen, met zo’n mooi lichaam en dan ook nog goed in bed. Blijkbaar is het hem ook goed bevallen, want een dag voor hij naar Peru vertrekt, wil hij me nog een keer zien. Helaas heb ik al een andere afspraak en zie ik Michael dus misschien nooit meer terug. Of wel? Misschien belt hij wel als hij terug is uit Peru. Dat hoop ik oprecht. Of dat nou over een maand is of over tien jaar...

VOLGENDE WEEK: WOONBOOTSEKS

Lifestyle
  • Hans Toonen en Hans Wientjes