Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Is Barbie opnieuw zwanger?

Is de realityster alweer in verwachting?

Is Barbie opnieuw zwanger?

Als er iemand in Nederland een turbulent liefdesleven heeft, dan is het onze vriendin Barbie wel. De laatste keer dat we een blik op haar wierpen, was ze samen met haar toenmalige vriend Hans al plannen aan het maken om te gaan samenwonen; Inmiddels is het drie maanden later en de plaatst realityster foto’s met een andere man op Instagram, waaronder ze teksten plakt die wel heel sterk de suggestie wekken dat er weer een nieuwe Barbie-baby aan zit te komen.

Feestdagen

Barbie wenste al haar volgers dit weekend vrolijke feestdagen, maar daar bleef het niet bij. Onder één van de foto’s met haar nieuwe vriend Robbie plakte ze namelijk de tekst: ‘Hou onwijs veel van jou en wat er op komst gaat komen’. Een beetje cryptisch, maar dat doet ons toch denken dat er een kleine Samantha aan zit te komen.

En daar houdt het nog niet op, want in één van haar andere berichten laat Barbie namelijk weten dat zij en haar vriend ‘samen met hun wondertje’ 2022 in gaan.

Dat kan eigenlijk maar één ding betekenen: het zal niet lang meer duren voordat onze Samantha officieel bekend gaat maken dat er weer een nieuwe telg van de familie aan zit te komen.

Robbie

Eerder dit jaar moest Barbie afscheid nemen van haar vriend Gelmore, die eind april plotseling overleed. Het duurde gelukkig niet lang voordat ze een nieuwe vent vond en weer even aan iets anders kon denken. Inmiddels zijn we zelfs alweer twee stations verder, want Samantha is op dit moment samen met haar vierde grote liefde van het jaar: Robbie. Nu twijfelt u natuurlijk of het dit keer wel serieus is, maar wij kunnen u verzekeren dat Barbie geen twijfels heeft over de relatie. Sterker nog: ze heeft de naam van Robbie al in grote letters op haar buik laten tatoeëren. Als dat geen echte liefde is…

Entertainment
  • BrunoPress