Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Barbie te huur! Voor deze prijs komt Samantha de Jong naar je feestje

Welke BN’er wil je nou liever op je verjaardagsfeestje dan Samantha de Jong? Niemand, toch? Gelukkig zijn de kroegen weer open en dat betekent dat Barbie maar al te graag aanschuift voor een hapje en een drankje. Moet je wel diep in de buidel tasten.

Barbie te huur! Voor deze prijs komt Samantha de Jong naar je feestje

“Nu cafés en feestjes weer mogen, ben ik, Barbie, ook weer van de partij”, schrijft het blonde feestbeest op Instagram.“Ben je binnenkort jarig, ken je iemand die het leuk vindt om mij te ontmoeten of ben je een caféhouder die wel wat gezelligheid kan gebruiken? Goed nieuws, vanaf nu ben ik weer te boeken.”

Samantha geeft ook alvast een klein voorproefje van haar optreden. “Wat je kunt verwachten? Een top feest, lekker zingen en dansen en onbeperkt foto’s maken natuurlijk! Wie wil nou geen BN’er op zijn feest?”

Klein prijsje

Nu wil iedereen wel een bezoekje van Barbie, maar dat kan wegens tijdgebrek natuurlijk niet en daarom zit er een stevig prijskaartje aan. Story heeft even uitgezocht hoe de vork in de steel zit en daar kwamen de volgende cijfers uit voort: Voor een klein bezoekje (kopje koffie, even kletsen bij de koelkast) betaal je al zo’n 2.000 piek, maar voor de full package - God mag weten wat je dan op je bord krijgt - betaal je maar liefst 28.000 euro. Je zal het er maar voor over hebben.

Entertainment
  • BrunoPress