Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Samantha de Jong alias 'Barbie' ondergedoken: 'Weleens door 4 man verkracht' 

De voormalig Oh Oh Cherso-vrouw deelt heftige verhalen over wat haar de afgelopen tijd is overkomen.

Barbie

Samantha de Jong werd slachtoffer van mensenhandel, zo vertelt ze in een interview met PowNed. De omroep ontmoette haar op een geheime plek, omdat de realityster op het moment ondergedoken zit.

Volgens Barbie is door het leven gaan als bekende Nederlander niet goed voor haar geweest. In het verleden haalde ze dan ook meerdere malen het nieuws doordat het niet goed leek te gaan met de realityster. "Door de bekendheid was ik gewoon helemaal losgeslagen. Zelfmoordpogingen, ik wilde niet meer", aldus De Jong.

Gedwongen prostitutie

In het interview vertelt Barbie dat ze in de gedwongen prostitutie terecht kwam en hier geen uitweg meer in wist te vinden. "Er hebben wel eens 14 mannen in mijn woonkamer gestaan. En dan deden ze een spuit in mijn been. Ik was dan 'bij', maar ik kon mezelf niet bewegen. En dan werd ik weer geslagen en meegenomen het busje in", aldus Samantha.

Volgens Samantha moest ze van haar pooiers de ergste dingen doen. "Dingen die je je ergste vijand nog niet toewenst", vertelt ze openhartig. Zo zouden ze ook haar blonde lokken van haar hoofd hebben afgeschoren, werd ze door vier mannen verkracht en werd ze geslagen.

Wat uiteindelijk haar redding is geweest? Volgens Samantha is dit te danken aan haar manager en dierbaren: "Zij hebben mij godzijdank uit een hele gevaarlijke situatie gered, want anders had ik hier nu niet meer gezeten." Het is nog allemaal vrij recent, zo laat de realityster in het interview weten dat ze nog maar 8 weken geleden uit de situatie wist te ontsnappen.

Ondergedoken

De realityster heeft haar geliefde Den Haag moeten verlaten. Aangezien nog niet alle daders achter slot en grendel zitten voelt ze zich immer niet veilig. Hierom bevindt Barbie zich op dit moment op een onbekende, veilige locatie.

In de video van PowNed is de Oh Oh Cherso-vrouw zichtbaar geëmotioneerd te zien door alles wat haar de afgelopen periode is overkomen. Ook legt Barbie uit nog altijd last te hebben van nachtmerries, omdat er nog mensen vrij rondlopen: "Als ze weten waar ik zit, komen ze me halen."

Entertainment
  • Omroep PowNed
  • NL Beeld / Patrick van Emst