Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Samantha (Barbie) en Nicolleke gaan samen poseren voor OnlyFans

De twee reality-tijgers slaan de armen in één voor het pikante plaatjes-platform. Een gouden duo.

Barbie en Nicol

Op Instagram laat Barbie zien dat zij in het gezelschap is van de ex van Peter Gillis. De dames zijn niet alleen - nee, er is nog een topper bij - namelijk Diana Barendrecht. Beter bekend als Diana Gabriels. Zij kwam deze zomer negatief in het nieuws doordat verschillende vrouwen hun beklag doen over de plastische ingrepen die ze hebben laten verrichten door Gabriels/Barendrecht. Onder andere Melisa Schaufeli (de partner van Andy van der Meijde) was niet tevreden.

Samantha de Jong en Nicol Kremers zijn gezellig samen op bezoek bij Diana in de kliniek en er bestaat natuurlijk altijd een kans dat zij wel gewoon een behandelingetje ondergaan. Slechte recensies, boeiend. Daarnaast doet de Oh Oh Cherso-blondine een opvallende onthulling op het platform. De ene man droomt erover, de ander moet er niet aan denken: Barbie en Nicol samen op OnlyFans.

Volgens Samantha komt er binnenkort spannende content van de twee aan. Hoe dit er precies uit gaat zien, daar geven de twee helaas geen voorproefje van. Moet natuurlijk wel spannend blijven. Wat mevrouw De Jong wel even duidelijk wil hebben is: 'every blondie needs a brownie.' Nou als dat geen pittige content oplevert... Met zo'n 'blondie' en 'brownie'. Niet te vergeten dat er natuurlijk een kans bestaat dat Diana er even een flinke nieuwe voorgevel op heeft gezet. Beter wordt het niet.

Entertainment
  • Instagram, RTL Boulevard
  • NL Beeld / Patrick van Emst