Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

VIDEO | Nicol Kremers toont blote 'Bossche bollen' aan willekeurige strandgangers

Zien de mannen haar liever met of zonder bikini? Kremers zocht het uit.

Nicol Kremers

Als het zonnetje schijnt haast Nederland zich richting de stranden, meertjes en openlucht zwembaden. Daar is het immers goed toeven. IJsje erbij, bakje friet op schoot, biertje open ploppen en niet te vergeten: bikini uit. Tenminste, dat zouden veel vrouwen willen, schrijven meerdere media. Alleen durven de dames het niet meer.

Vroeger was topless zonnen veel normaler. Bij de eerste zonnestraaltjes werden de konijnen uit hun hok gelaten. In de jaren 70 en 80 lagen de stranden vol vrouwen in vol ornaat te bakken. En in de jaren 90 was dat ook nog zo. Maar de dames van tegenwoordig liggen vaker mét stukje stof te bruinen dan zonder.

Bang

Uit een enquete van VROUW.nl blijkt dat iets meer dan de helft, namelijk 54%, van de vrouwen het liefst topless zont. Maar van die 54% doet slechts 37% dat. Andere dames doen enkel hun bikini uit als ze op een strandje in het buitenland liggen.

Omroep Powned komt met totaal andere cijfers: slechts 2% van de vrouwen zou nog zonder bikini durven te zonnen in de openbare ruimte. En in het kader van deze schrikbarende cijfers ging verslaggever Aryan Parsa naar het strand om een reportage te maken, samen met zijn rondborstige assistente Nicolleke Kremers.

"Ik zou niet weten waarom je het niet zou durven", stelt Kremers in de video. "Het moet gewoon kunnen. Voor mij hoeft er geen taboe op te zitten. Je kunt gewoon lekker topless zonnen."

Presentator Aryan Parsa stelt dat veel vrouwen bang zijn om op social media te verschijnen, maar dat is voor Kremers geen enkel probleem. "Ik sta toch al overal op!" zegt ze. En daar heeft ze een punt. De ex van Peter Gillis verdient zelfs knaken met pikante foto's op meerdere platforms.

Kremers doet een rondje

Ergens halverwege de video neemt Nicolleke de microfoon over van Parsa. "Dan ga ik zelf wel eens even vragen aan de mannen wat ze hiervan vinden. Of ze me liever naakt zien of liever bedekt."

Dat blijkt een inkoppertje. Enkele mannen worden vervolgens getrakteerd op de ontblote voorgevel van Kremers. En dat zonder lidmaatschap op haar pikante pagina's. Dat scheelt al gauw een paar tientjes.

Entertainment
  • Powned
  • NL Beeld / Patrick van Emst