Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Barbie reageert op zaak rondom gedwongen prostitutie

Samantha de Jong, bekend als Barbie uit Oh Oh Cherso, heeft gereageerd op de verhalen over gedwongen prostitutie.

Barbie

Anthony J., Nancy J. en Dave L. worden verdacht van financiële, seksuele en criminele uitbuiting. Dit zou hebben plaatsgevonden in de periode van mei 2021 tot augustus 2023, zo schrijft Nu.nl. Samantha de Jong, Barbie, is één van de drie vrouwelijke slachtoffers in deze zaak.

Moord

Naast de gedwongen prostitutie zouden er ook erotische foto’s voor seksadvertenties zijn gemaakt van Samantha en de anderen. Wanneer ze niet zouden meewerken, werd er gedreigd met moord. Ook zouden de slachtoffers zijn mishandeld en moesten ze helpen met het aflossen van een schuld.

RTL Boulevard schreef onlangs dat de drie verdachten de identiteitsbewijzen van de vrouwen destijds in beslag zouden hebben genomen. Ook zou de hond van Barbie zijn afgepakt.

Verdachte Nancy J. beweert zelf ook slachtoffer te zijn in deze zaak. J. wordt ervan verdacht de seksadvertenties te hebben gefilmd. Ze beweert echter zelf ook als prostituee te zijn ingezet. Zo liet ze eerder weten dat ze op een dag zo heftig werd uitgebuit, dat het plassen er zeer van deed.

De Jong heeft na een paar weken van stilte nu zelf gereageerd op de zaak. Op TikTok vertelt ze dat het niet leuk is. Wel laat ze weten dat de verdachten allemaal vastzitten: “Dat is een pak van m'n hart.”

@barbie.reacts Antwoorden op @Tulp88 ♬ origineel geluid - Barbie Reacts

Benauwd

Advocaat Sébas Diekstra staat Barbie bij in deze zaak. Hij laat weten dat het een enorme traumatische en heftige gebeurtenis is geweest voor de Oh Oh Cherso-ster: "Ze hoopt de nodige tijd en rust te krijgen om dit alles enigszins te kunnen verwerken."

Samantha laat weten dat de rechtszaak in januari zal plaatsvinden. Daar moet Barbie bij zijn en daar is ze toch wel een beetje benauwd voor: "Omdat ik ze allemaal onder ogen moet komen. Maar het komt allemaal goed. Ik ben een sterke vrouw. Ik heb gelukkig mijn ouders, familie en kinderen."

Entertainment
  • Nu.nl, RTL Boulevard
  • NL Beeld / Patrick van Emst
  • TikTok