Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Samantha 'Barbie' de Jong bevrijd uit bordeel: 'Slachtoffer van gedwongen prostitutie'

Regelmatig doen geruchten de ronde over Samantha de Jong alias Barbie. Over drugsgebruik, foute mannen en haar werkzaamheden als prostituee, om maar eens wat te noemen. De Oh Oh Cherso-vrouw heeft over dat laatste nu wat onthullingen gedaan in een interview met weekblad Story.

Barbie

Ze was een van de smaakmakers van Oh Oh Cherso. Later kreeg Samantha de Jong (32) zelfs haar eigen realityserie en groeide ze uit tot volwaardige BN'er.

Echter komt de tv-persoonlijkheid vooral in de media door schandalen en trieste incidenten. Zo deed ze meermaals een zelfmoordpoging en kampt ze met drugsverslavingen en psychische problemen. Tel daarbij op: een handjevol foute mannen en een overdosis, en dan nóg heb je slechts het topje van de ijsberg te pakken als je naar Barbies leven kijkt.

Prostitutie

De laatste verhalen over 'Bar' gingen over een nieuwe carrière als prostituee. Er verschenen filmpjes en reviews op pikante websites die erop wezen dat De Jong werkzaam was in de Haagse prostitutie. En dat klopt(e) inderdaad, laat Barbie nu weten in weekblad Story. Maar ze maakt daarbij wel een belangrijke kanttekening.

Samantha zou namelijk onder dwang gewerkt hebben in het bordeel, zegt ze tegen Story. Tegen haar wil in dus.

Die tent met dames van lichte zeden in kwestie wordt op dit moment onderzocht door de politie, stelt ze, waardoor ze er nu niks over kan of wil zeggen.

Barbie: "Maar het is de politie geweest die mij twee maanden geleden heeft ‘bevrijd’. Daar was ik heel blij mee. Het was voor mij de ommekeer in mijn leven."

'Nóóit meer drugs gebruiken!'

Inmiddels zit ze alweer twee maanden in een kliniek. Een plek waar ze gespecialiseerd zijn in verslavings- en traumaproblematiek. In totaal zal ze daar een half jaar verblijven, geeft Barbie aan.

De Haagse stelt dat ze klaar is met alle verdovende middelen. "Ik wil nóóit meer drugs gebruiken!", aldus De Jong. "En ook de mensen die mij naar de afgrond hebben gebracht wil ik nooit meer zien. Ik ben zo vernederd geweest, dat ik dacht: ik ben niets meer waard. Ik was mezelf zo kwijt. Ik was echt verloren."

Het is niet de eerste keer dat Barbie in een kliniek verblijft, maar hopelijk wel de laatste.

Nieuws
  • Story, VK Mag, Roddelpraat
  • Get in the Picture / Brunopress.nl