Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: deze bloedmooie dame (29) is de nieuwe vriendin van Gers Pardoel

De nieuwe vlam van de rapper is geen onbekende... 

Gers Pardoel

De 29-jarige Belg Lie Meurs is de vrouw die het hart van de 42-jarige Gers Pardoel wist te veroveren. En laat Lie nou niet vies zijn van een pikant plaatje op Instagram. Daarom zetten wij even een paar voor je onder elkaar.

Temptation Island

Je zou Lie kunnen kennen van het televisieprogramma Temptation Island. De Belgische schone deed in 2014 mee aan de 'VIPS' editie van het guilty pleasure-programma en was dan ook als verleidster vooral te zien in bikini. En dit was niet het enige reality-programma waar we Lie in bikini konden bewonderen.

Ex on the Beach

Madame deed namelijk ook al twee keer mee aan een ander programma. De Belgische schone was in 2018 én 2020 te bewonderen in het MTV-programma Ex on the Beach. Ook hier was de blondine vooral in bikini te bewonderen.

Gers Pardoel

Ondertussen hoeft Lie niet meer mee te doen aan programma's als Temptation Island en Ex on the Beach, want Meurs is inmiddels hartstikke verliefd op de Nederlandse rapper Gers Pardoel. Bekend van de hitjes Bagagedrager en Ik Neem Je Mee.

De rapper liet aan de Belgische krant Het Laatste Nieuws (HLN) weten dat hij Lie tegenkwam op Instagram en haar destijds een berichtje heeft gestuurd. Als we even naar bovenstaande beelden kijken, verbaast het ons dan ook niet dat je Lie een berichtje stuurt, maar dat ter zijde.

"Na onze tweede date wilde ik al met haar trouwen. Ik heb dit nooit eerder gevoeld", liet hij weten aan HLN. Het zou dan ook niet de eerste keer zijn dat de rapper in het huwelijksbootje stapt. Gers was namelijk eerder getrouwd met zijn voormalig manager Sélina van Gooi. De twee kwamen in 2020 in het nieuws doordat het op een vechtscheiding aankwam.

Hopelijk loopt het niet weer zo af voor de rapper. Voor nu lijkt hij in ieder geval helemaal gelukkig te zijn met de Belgische Lie en maakte zelfs maandag officieel bekend dat hij samen is met de blonde schone. Helemaal super.

Entertainment
  • HLN, Instagram, Weekend
  • NL Beeld / Content Curation