Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dit zijn de irritantste BN’ers van 2021

De uitreiking van de Loden Leeuw is alweer om de hoek. Wie krijgt dit jaar de felbegeerde trofee voor de irritantste bekende Nederlander in de handen gedrukt? Speciaal voor u de voorlopige selectie!

Dit zijn de irritantste BN’ers van 2021

Kunt u ze ook niet uitstaan, al die verschrikkelijke bekende Nederlanders? De één is nog erger dan de ander en tegenwoordig gaat er geen minuut voorbij zonder dat je hun koppen ziet of hun stem hoort kraaien. Als dat al niet het geval is, dan is er altijd wel een collega, vriend of familielid over ze aan het blèren. Het is werkelijk waar niet meer vol te houden.

Gelukkig staat u niet alleen in uw irritatie, want half Nederland kan onze poldersterren niet uitstaan. Dat bewijst men ieder jaar weer door massaal te stemmen op hun minst favoriete beroemdheid bij de verkiezingen voor de felbegeerde Loden Leeuw, de prijs voor de irritantste BN’er in een reclamespotje. Vorig jaar werd deze in ontvangst genomen door niemand minder dan Martien Meiland, maar ach en wee: de beste man heeft de selectie dit jaar niet gehaald. Met Martien uit de weg rest ons dan de vraag: wie wordt het dit jaar dan wel?

De selectie

Nou, voor de komende verkiezingen heeft u de keuze uit een drietal uiterst ergerlijke reclame-sterren, en wij zullen ze even voor u opsommen. Uw opties zijn: Frank Lammers, voor zijn 'leuke' rol in de Jumbo-reclames, Wesley Sneijder, die zijn (gebrek aan) hak- en zangkunsten inzette voor de TOTO en Henny Huisman, die ieders dag net iets vervelender maakte met zijn verschijning in een spotje van Meubelzorg.

Daar is het echter nog niet mee gedaan, want tegenwoordig is er een extra categorie! U kunt nu namelijk ook stemmen op de irritantste influencer. Nikkie Tutorials, Tim van Teunenbroek, Enzo Knol, Lieke van Lexmond, Glen Fontein, Monica Geuze, Demammavan, de Bellinga's, Elise Boers en Maxime Meiland maken kans op die gloednieuwe prijs. Die wilt u ze niet ontnemen toch? U vindt de stembus hierrrrr. Laat maar snel horen wie u de ergste vindt.

Entertainment
  • BrunoPress