doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Ex-manager Lil' Kleine geen medelijden na beroving: 'Geen Toni Montana, maar skinny polder rappertje'

De ex-manager van Lil' Kleine, Danielle van Aalderen, haalt flink uit naar de rapper. "Even kleine kanttekening, ik vind niet dat iemand beroofd mag worden, maar (...)"
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-61a8eaa1c94dd img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61a8eaa1c94dd img{#fig-61a8eaa1c94dd img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-61a8eaa1c94dd img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61a8eaa1c94dd img{#fig-61a8eaa1c94dd img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-61a8eaa1c94dd img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61a8eaa1c94dd img{#fig-61a8eaa1c94dd img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-61a8eaa1c94dd img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61a8eaa1c94dd img{#fig-61a8eaa1c94dd img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Lil' Kleine

Jorik Scholten, beter bekend als Lil' Kleine, is donderdagavond op gewelddadige wijze beroofd van z'n peperdure horloge. Maar heel veel medelijden met hem heeft Danielle van Aalderen, de ex-manager van Scholten, niet, schrijft Shownieuws.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

'Geen Toni Montana, maar skinny polder rappertje'

In een Instagram-story haalt ze dan ook flink naar hem uit.

"Even kleine kanttekening, ik vind niet dat iemand beroofd mag worden", aldus Van Aalderen. "MAAR wanneer je al jaren lang niet nadenkt en mensen al jaren de ogen uitsteekt met tof doen met spullen van tientallen duizenden euro's waar de meeste van zijn volgers geen nagel hebben om aan de reet te krabben en drie hoog achter wonen, dan komt er een moment dat iemand denkt FOCK YOU!"

Ze vervolgt: "Is dit dan rechtvaardig? NEE, maar is het slim van Lil' Kleine om zichzelf te profileren alsof hij Toni Montana is, terwijl eigenlijk is het een skinny polder rappertje. Je komt niet uit de ghetto, wat doe je stoer. Je bent niet onaantastbaar, DUS doe rustig en koester je materialismedrang in stilte. Wanneer je jezelf niet kan verdedigen en niet zo sterk bent, wees slim. Niemand gaat die kogel voor je opvangen, vriend!"

Het is overigens niet de eerste keer dat Danielle van Aalderen zich uitlaat over Lil' Kleine. Eerder noemde ze hem "extreem gierig".

De beroving

De beroving van Lil' Kleine vond plaats in Rotterdam, na een album-release party van producent Jack Shirak. Toen de rapper zich rond 23:30 naar buiten begaf, werd hij daar naar verluidt opgewacht door drie man. Een van hen hield Lil Kleine onder schot en sloeg hem zelfs tegen het hoofd met het wapen. Vervolgens griste het drietal het peperdure horloge van zijn pols. Een getuige zou alles hebben zien gebeuren.

De overige gasten op het feest moesten binnenblijven tot de politie ter plekke was. Lil Kleine werd niet lang daarna met bebloed gezicht opgevangen door een aantal agenten. De politie is een onderzoek gestart.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws