Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Lil' Kleine reageert op geruchten over terugkeer bij Jaimie Vaes

Eventjes was de geruchtenmolen weer volop aan het draaien. Jaimie Vaes en Lil’ Kleine zouden weer bij elkaar zijn.

Lil' Kleine

Vaes verbrak in 2022 de relatie met Kleine, die in het echt Jorik Scholten heet, omdat de rapper haar meerdere keren zou hebben mishandeld.

Autodeur

Er kwamen onder andere beelden naar buiten waar de zanger zijn toenmalige vriendin mishandelde toen ze in de auto zat. Eerder zou de rapper Vaes al hebben mishandeld op Ibiza.

In de zomer van dat jaar volgde een rechtszaak tussen Vaes en Scholten. Hierbij ging het om de verdeling van de spullen die het koppel bezat. Het ging hier onder andere om kussens, horloges en een broodrooster.

Yvonne Coldeweijer

Het was beroepsroddelaar Yvonne Coldeweijer die onlangs liet weten dat het stel weer bij elkaar zou zijn, omdat de twee samen waren gespot. Er is echter geen sprake van een relatie tussen de twee, vertelt het management: "Yvonne zit er echt, echt naast. Er is echt geen sprake van, maar ze gaan wel als goede co-ouders met elkaar om.” Dat schrijft Shownieuws.

Vaes had eerder al tegenover RTL Boulevard gezegd dat er geen sprake was van een nieuwe relatie met de muziekartiest. Wel liet ze weten dat ze beter met elkaar omgaan in het belang van hun zoontje. Ze wil misschien om die reden weer terugverhuizen naar Nederland. Vaes woont momenteel op Ibiza.

Entertainment
  • Shownieuws, RTL Boulevard
  • NL Beeld / Patrick van Emst