Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Is ze dan tóch weer terug bij Lil Kleine? Jaimie Vaes reageert

Een ezel stoot zich niet tweemaal aan denzelfden steen. Of toch wel?

Jaimie Vaes

Twee BN'ers, de een rapper, de ander mediapersoonlijkheid. Een tijdje leken Lil Kleine en Jaimie Vaes een gelukkig glamour-koppel. Ze kregen zelfs een kind samen. Geen vuiltje aan de lucht, zou je zeggen, totdat de eerste geluiden naar buiten kwamen over huiselijk geweld.

Op Ibiza zou de rapper zijn ex mishandeld hebben en even later doken beelden op van een tweede vermeende mishandeling, waarbij Kleine zijn toenmalige vriendin hardhandig leek aan te pakken. Vooral dat tweede incident deed veel stof opwaaien en leidde tot de uiteindelijke breuk tussen Vaes en de rapper.

'Je grenzen vervagen'

"Je grenzen vervagen – op een gegeven moment was het voor mezelf niet eens meer duidelijk wat mijn grenzen waren", aldus Vaes daarna tegen het blad LINDA.meiden. "Je moet snappen dat ik van hem hield en hij zei ook van mij te houden. Als je vervolgens jarenlang hoort dat je k*t, achterlijk, lelijk en niks waard bent, sluipt dat er langzaam maar zeker in."

Is Jaimie terug bij af?

In andere interviews gaf Jaimie Vaes aan dat het een stuk beter met haar ging. Ze was zelfs alweer op datingtoer. Toch klinken er nu geluiden dat de influencer weer terug zou zijn bij Lil Kleine.

Luuk Ikink van RTL Boulevard hoorde die roddels ook en vroeg Vaes of zij en Kleine inderdaad weer 'een setje' zijn.

"We spraken Jaimie vandaag en zij ontkent die verhalen", aldus Ikink. "Wel gaan ze beter met elkaar om als ouders in het belang van hun zoontje Lio. Jaimie woont nu op Ibiza en overweegt zelfs om een tijdje terug naar Nederland te komen."

Entertainment
  • RTL Boulevard
  • NL Beeld / Patrick van Emst