Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Jaimie Vaes doet sexy met glimmend bikinilijf

Goed smeren.

Jaimie Vaes

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, pleur die bikinifoto's online, gauw! Wijze raad waar Jaimie Vaes naar geluisterd lijkt te hebben. De ex van Lil Kleine slingert regelmatig wat hete foto's op haar Instagram-pagina, waar haar 371.000 volgers maar wat blij mee zijn.

Een aantal recente foto's en een filmpje zijn gemaakt op Ibiza, het Spaanse eiland waar wel meer BN'ers te pas en te onpas vertoeven. Én het oord dat ze ook weleens bezocht met de vader van haar kind, Jorik Scholten.

En nog meer Vaes in bikini:

Ibiza

Eén van de vermeende gewelddadige incidenten tussen Vaes en Kleine speelde zich bovendien af op Ibiza. Ooggetuigen zouden in 2021 hebben gezien dat Jaimie bebloed een hotellobby binnenkwam rennen. Met gescheurde kleding en alles. Ook zou de hotelkamer van het stel een grote puinhoop zijn geweest.

Kort daarop werd de rapper gearresteerd en ondervraagd. Na een ander incident in 2022 was het dan toch eindelijk basta. Beelden daarvan lekten uit en kort daarop maakte Vaes bekend dat ze weg was bij de rapper.

'Joh Jaim, het komt wel weer goed'

In een interview met vrouwenblad Grazia vertelde Jaimie Vaes dat ze haar zoontje nu in haar eentje opvoedt.

Vaes: "Toch ben ik niet iemand die bij de pakken neer gaat zitten. Ik probeer altijd positief naar de toekomst te blijven kijken. En mijn eigen moeder weet me ook altijd moed in te praten van: ‘Joh Jaim, het komt wel weer goed. Je moet er even doorheen.’ En dat is ook zo: het is goed om even te voelen, want als je het niet toelaat, komt er ook geen verandering. Ik hoop oprecht dat er een betere verdeling met Lío’s vader komt, want die liefde voor zijn zoon heeft hij ongetwijfeld ook heel veel. Het zou zo fijn zijn als het over een tijdje niet meer alleen op mij aankomt. En ik ook weer wat meer Jaimie kan zijn!"

Entertainment
  • Grazia
  • NL Beeld / Heukers Media