Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: niet veroordeelde Temptation-dame, maar déze vrouw is nieuwe vriendin Lil' Kleine

Temptation Island-vrouw Megan Desaever onthulde dat ze aan het flikflooien was met Lil' Kleine, maar blijkt toch niet zijn vaste vriendin te zijn. De rapper heeft nu een foto online gezet van de dame met wie hij wel een serieuze relatie heeft. 

Lil Kleine

De storm rond Jorik Scholten, zoals Lil' Kleine echt heet, is inmiddels weer een beetje gaan liggen. Dat was enige tijd terug wel anders. Zijn voormalige relatie met reality-vrouw Jaimie Vaes werd behoorlijk breed uitgemeten in de media, met name door alle heftige beschuldigingen aan het adres van de rapper. Zo hij Vaes mishandeld hebben en beelden van een conflict lekten via roddelkoningin Yvonne Coldeweijer het internet op.

De relatie tussen Jaimie Vaes en Kleine strandde, zijn ex sprak in meerdere interviews over de giftige relatie die de twee hadden en Jorik werd zo'n beetje overal gecanceld. Scholten vertrok vervolgens naar een kliniek 'om aan zichzelf te werken'. En blijkbaar is hij wel weer toe aan een nieuwe relatie.

Anna Groeneveld

Zijn nieuwe dame heet Anna Groeneveld, zo schrijven meerdere media naar aanleiding van foto's die Lil' Kleine online heeft gezet. Op de beelden omhelzen en zoenen de twee elkaar. Het onderschrift: "Alles."

Niet geheel toevallig gaf Lil' Kleine laatst in de podcast Borrelpraat van Thijs Boermans aan open te staan voor een serieuze relatie. In zijn ideale situatie zou de rapper veel tijd doorbrengen met zijn zoontje, vrienden en een toekomstige echtgenote, zij hij daar. Of Anna Groeneveld uiteindelijk eindigt als 'Mevrouw Scholten', zal moeten blijken, maar voorlopig lijkt de brunette de plek van Vaes ingenomen te hebben.

Megan

Een tijdje terug had Lil' Kleine het echter nog gezellig met Megan Desaever, een realitysterretje die je kunt kennen van Temptation Island en Ex on the Beach. Of van haar activiteiten op social media - Desaever heeft een paar honderdduizend volgers op Instagram en runt sinds een tijdje ook een OF-pagina. Daarnaast is ze veroordeeld tot 10 maanden cel in een fraudezaak.

In een online talkshow gaf Desaever toe iets te hebben met Kleine, maar dat avontuurtje is blijkbaar nooit uitgegroeid tot iets serieus.

Entertainment
  • Shownieuws
  • NL Beeld / Patrick van Emst