Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gerard Joling: ‘Terugkeer Geer & Goor niet uitgesloten’

Ze mogen sinds het vertrek van Gordon naar Dubai dan honderden kilometers bij elkaar vandaan zijn, dat sluit niet uit dat Geer & Goor ooit nog een comeback gaan maken!

Gerard Joling: ‘Terugkeer Geer & Goor niet uitgesloten’

Het botert al een tijdje niet meer tussen Gerard Joling en Gordon. Toen Goor eerder dit jaar bekendmaakte dat hij naar de weelderige zandbak in het Midden-Oosten zou vertrekken, liet zijn ‘valse stiefzus’ weten dat hij het ‘fantastisch nieuws voor Nederland’ vond. “Laat hem daar zo lang mogelijk blijven!”, grapte hij nog tijdens een uitzending van NH Radio. Joling deed er nog een schep bovenop met wat geruchten over het cokegebruik van zijn oud-collega, wat ons deed vermoeden dat de terugkeer van Geer & Goor voor eeuwig werd uitgesloten.

Fusie

Later, toen de fusie van Talpa en RTL werd aangekondigd, ontstonden er toch nog geruchten over een reünie van ’s lands meest guitige duo, maar daar maakte Geer bliksemsnel een einde aan. Hij zou absoluut niet - ook niet voor ‘een goede zak geld’ - met zijn compagnon op de buis willen verschijnen. “Ik heb ook geen zin in een kop koffie met Gordon, vertelde Gerard bij RTL Boulevard. “Daar staat mijn hoofd ook niet naar.”

Terugkeer

Toch horen we nu opeens andere geluiden vanuit Kamp Gerard. "Ik sluit niet uit dat ik ooit nog met Gordon samenwerk”, sprak hij in een interview voor Veronica Superguide. “Misschien in een andere vorm dan voorheen”, verklaarde Geer verder. Dat is - na al het moddergooien - toch wel een vrij verrassende uitspraak. Hebben de heren het bijgelegd? Probeert Ome John om Gerard te paaien met een ‘hele goede zak geld’? Daar hebben wij geen antwoord op, maar wat we wel weten, is dat een comeback van Geer & Goor toch niet zo’n vergezocht idee is. In de woorden van Gerard Joling zelf: Je moet altijd uitkijken met dingen uitsluiten, want je kunt niet bij voorbaat ‘nee’ zeggen. Ik zeg altijd: wie dan leeft, wie dan zorgt. Zo is het toch?”

Entertainment
  • Veronica Superguide
  • BrunoPress