Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gordon vs. Van der Gijp: 'Kijk in de f*cking spiegel, idioot dat je bent'

Van der Gijp werd zelfs door Shownieuws benaderd omdat hij op een 'meedogenloze manier' zou zijn afgemaakt door Gordon. 

Gordeon

Sinds Gordon zijn eigen reallifesoap heeft, is het eigenlijk elke week wel raak. De zanger grijpt de afleveringen aan om snoeihard uit te halen naar BN'ers die ooit vervelend tegen hem geweest zijn, media die negatieve stukken over hem schrijven en eigenlijk iedereen die hem niet aanstaat.

Dit ben ik: Gordon wordt elke vrijdag uitgezonden, maar elke donderdag slingert SBS al een voorproefje online. Om de kijkertjes alvast een beetje lekker te maken. Deze week is te zien dat Goor geen vriendjes is met René van der Gijp, die de zanger enige tijd terug bij de enkels afzaagde na een schrikbarend slecht tv-optreden.

'Ze maken je psychologisch kapot'

In de Vandaag Inside-uitzending van woensdag 18 september laat René weten dat hij voor de studio door Shownieuws werd opgewacht. Of hij even wilde reageren op de schokkende dingen die Gordon allemaal over hem zegt in de preview van zijn realityshow.

"Ik zeg: nou ja, laat maar zien", aldus Gijp.

Gelukkig heeft Vandaag Inside de beelden ook, waardoor ze live in de uitzending kunnen zien wat Gordon allemaal te melden heeft.

In het filmpje stelt Gordon dat hij niet meer heeft durven te zingen nadat hij werd afgekraakt bij Vandaag Inside.

"Dat is wat ze met je doen hè; ze maken je psychologisch gewoon kapot. Ze hebben geen idee wat voor impact dat heeft. Als je 'm voor de HEMA zet dan sturen ze hem weg... Wauw...", aldus de zanger over Van der Gijps grap.

Gordon lijkt emotioneel aangeslagen, maar in de VI-studio werkt het filmpje vooral op de lachspieren.

'Emotioneel wrak'

Dan haalt Goor uit naar René van der Gijp, in zijn ogen de bron van het kwaad.

Gordon: "En dat komt uit iemands mond die zelf een emotioneel, instabiel, labiel wrak is? René van der Gijp, kijk in de fucking spiegel, idioot dat je bent. Met al je beledigingen. Dan kan je 'm krijgen ook."

Ondertussen giert Van der Gijp van het lachen. De woorden van de zanger raken hem totaal niet, maar zorgen vooral voor een behoorlijk jolige sfeer in de studio.

Van der Gijp: "Hij moet niet zo boos doen en ook niet zo... Kom op man, laat gaan. Plaagstootjes af en toe. Plagerijtje. Klein plagerijtje, meer is het niet."

Niet de eerste keer

Deze week lijkt Gordon zijn pijlen te richten op René, maar vorige week was Johan Derksen aan de beurt. De Snor had wat vervelende dingen over Gordons programma Down the Road gezegd, het programma waarin de zanger met gehandicapten op pad gaat. Gordon maakte Derksen vervolgens uit voor 'ongelooflijk stuk vreten' en, heel toepasselijk: 'mongool'.

Wie er nog meer op 'de zwarte lijst' van Gordon staat, is niet bekend, maar wij zouden er niet van opkijken als Wilfred Genee volgende week aan de beurt is. Dan heeft Gordon namelijk alle VI-mannen de revue laten passeren in zijn realityprogramma.

Entertainment
  • Vandaag Inside
  • NL Beeld / Patrick van Emst