Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gordon haalt flink uit naar Johan Derksen: 'Wat een mongool'

De zanger geeft ons een voorproefje van de tweede aflevering van de realityshow Dit ben ik: Gordon en dat beloofd weer wat te worden. 

Gordon

Afgelopen vrijdag werd de eerste aflevering van de realityshow Dit ben ik: Gordon uitgezonden op SBS6. Zoals vooraf al werd aangekondigd neemt de zanger geen blad voor zijn mond in zijn nieuwe 'gluurprogramma'. Waar in de eerste aflevering 'kijkcijferexpert' Tina Nijkamp nog een 'viswijf' werd genoemd, is nu ook Johan Derksen aan de beurt in aflevering twee.

Goor laat op zijn Instagram-pagina een voorproefje zien van de aflevering van aankomende vrijdag. In het korte fragment is te zien hoe Johan Derksen zich ongenuanceerd uitlaat over de zanger:

"Die man is ten einde raad. Dat is een patiënt en alles mislukt. Dan heeft hij een programma waar hij goedkoop kan scoren over de ruggen van kinderen met een downsyndroom. Dan krijgt hij daar kritiek op en dan heeft hij het idee dat heel Nederland tegen hem is."

De Snor zei daarbij dat Gordon lekker in de Verenigde Arabische Emiraten moet blijven.

"We hebben niks tegen die man, zolang hij maar in Dubai blijft en geen liedjes zingt", aldus Derksen.

Moge duidelijk zijn dat Johan Derksen niet Gordons grootste fan is, maar andersom is de zanger ook ab-so-luut niet weg van de Vandaag Inside-ster.

Zo vertelt Gordon in de tweede aflevering dat Johan op televisie zei niet te hopen dat de zanger aan de kinderen in het programma Down the Road zou gaan zitten. Goor vertelt in Dit ben ik: Gordon hoe deze uitspraak van De Snor hem 'recht in zijn ziel raakte.'

"Wat een mongool. Wat een ongelofelijk stuk vreten als je dat over iemand zegt", aldus de zanger.

Wanneer de interviewer van het 'gluurprogramma' van Gordon hem erop wijst dat hij Derksen zojuist uitmaakte voor 'mongool', schatert de Never Nooit Meer-zanger het uit van het lachen.

Het wordt in ieder geval geen saaie vrijdagavond op de zender van John de Mol. Het programma Dit ben ik: Gordon wordt namelijk vóór Vandaag Inside uitgezonden en zal dan ook vast en zeker besproken worden bij Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen aan tafel. Als dat geen leuke televisie wordt...

Entertainment
  • Instagram, Vandaag Inside
  • NL Beeld / Patrick van Emst