Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Geer heeft het gehad met Goor

Er komt een fusie aan tussen RTL en Talpa. Dat betekent dat Gerard Joling en Gordon weer samen zouden kunnen werken, maar daar zit Geer helemaal niet op te wachten.

Geer heeft het gehad met Goor

Als het aan Gerard Joling ligt, komt er nooit meer een programma met Geer en Goor op de buis. Ook voor ‘een goede zak geld’ slaat hij het aanbod af. Sterker nog, Joling hoeft zijn oude vriend helemaal niet te zien: “Ik heb ook geen zin in een kop koffie met Gordon, vertelde Gerard bij RTL Boulevard. Daar staat mijn hoofd ook niet naar. Ik heb zo veel dingen aan mijn hoofd. Ik gun iedereen het beste, hoor. Gordon ook, laten we dat voorop stellen.”

Naar het buitenland

Gordon zou zelf van plan zijn om uit Nederland te vertrekken en zich voortaan in Dubai te vertoeven.“Laat hem daar zo lang mogelijk blijven!”, grapte Joling daarover toen hij van de plannen hoorde tijdens een uitzending van NH Radio. “Dit is toch fantastisch nieuws voor het Nederlandse volk!”

Fusie

De fusie van Talpa en RTL maakt verder niet al te veel indruk op Joling. Hij verwacht zijn baantje niet kwijt te raken, maar vreest wel voor jongere collega’s. die mogelijk de deur uit gaan vliegen. “Dat zou ik voor die mensen heel erg vinden. Mij maakt het niet uit. Er is toch maar één Gerard Joling, hahaha!”

Entertainment
  • telegraaf.nl, RTL Boulevard
  • Bruno Press